Навивачки групи во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата aerodromka
  • Време на започнување Време на започнување
ne gleam pricina zaso da mi repetiraat pistol ili kalas.ja idam na utakmica so celd a navivam a ne da skrsam nekoja sofersajbna ili da skrsam nekoja vrata kako tebe.a ti so si videl poise od biser i aerodrom be kreten eden neviden.idi smisluvaj pesnicki za mzt.aj cao

Епа не гледаш причина, зашто не си бил во група, не си осетил како адреналин рипа до максимум, незнаеш како е да те понесе амтосфера, пошто си само лигушче. Јас ке симслувам песнички за Мзт, јас го осеќам Мзт има интеракција, таму сум, секоја утакмица, а ти што си со јуве? Ке се палиш дека ја теал реџина со другарчињата, ке си викате ние го тепавме, вие изгубивте, а ќе го гледаш јуве, тогаш кога јас ќе имам плац на месечината. АЈТ сега пушти си јуве.цом и читај си за некој тим со фар авај.

Темата е навивачки групи во македонија, што бараш ти тука незнам...не знам како да ти кажам, па ке ти кажам дирекнто, навивачката група „пред телевизор„ всушност и не постои во реалноста, жал ми е што ти го уништив моментот

Му пуштам рака на фамили и на навивачите на Фершпед.Време беше да има некоја тепачка.

Дечко ај те молам прекини да замараш со тоа твое овче поле,ова е навивачки групи во МКД а не фан клуб овче поле.ај жити се прекини да се понашаш ко 12 год да имаш

Дечко ај те молам прекини да замараш со тоа твое овче поле,ова е навивачки групи во МКД а не фан клуб овче поле.ај жити се прекини да се понашаш ко 12 год да имаш

dobro ke ve ostavam da razgovarate koj bese podobar vo tepackata:pos2:

Епа да овде за тоа ке се збори,а ти ако сакаш отвори фан клуб овче поле и пишувај таму

Најтрагичното е што има фан-клуб за неговата екипа, ама нееее, он е паметен тука и мора на секој ебан фан-клуб да пише дека екипата му победила...Ебате малоумникот....

буљаши ке ја праиме другата поопасна:vozbud::vozbud::vozbud:

Ау па ПАК ќе бегате бе нежни!! :pos2: :pos2: :pos2:Само лажете по форуми! Од секогаш сте биле такви педери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom