леле опинокот се јави а бе радикал како прво брат ми барем испаднал од државата прошетал го видил светот како второ ти не можеш да испаднеш од државата бре на опинок како тебе виза не му дават (кога си се сликал за пасош ти рекле оти многу си грд и те одбиле) ке пишеш само постови по интернет тоа ти е судбината за понатака во животот а мајкати ке оде ке му го дудла на некој албанец за да имаш корка леб да си каснеш да не ти попагат и влакната од телото ти си опинок тежок ти пише на челавицата бре ти потекло од маџир маало ма дај молимте немаш фаца ти за да бидеш од таму а како трето А ти за да стигнеш колку брат ми треба да се преродиш одново
Дечко је малу неурозан?
Бато, јас го шетам светот кај сакам со мои пари, а не со парите на црнците што му го пласираат на батето ти.
И друго, точно, немам фаца да бидам од Маџир Маало, пошто таму има циганштаана, да не речам ѓупци за да можеш да ме разбереш, да не бараш на гугл што е циган.
За крај, не ни сакам да бидам како брат ти...немам јас потреба да дудлам чоколадни за да го шетам светот.
Кога ке ти ја кажат вистината за родениот брат, оној кој ти е идол... може да боли, но издржи, болката е минлива...чим брат ти издржал кога му пукале капилари на чмарот, ти од тука сигурно можеш да издржиш...Ја имаш мојата подршка, ќе бидам со тебе во овие тешки мигови, а верувам и целиот форум е со тебе...а за да сватиш низ што поминува брат ти кога му го черечат...прашај го Сити Парк Бој иако он не го прима за пари, туку од задовлство, сепак може да ти објасни најубаво