Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Епа безделничар еден, морам да те разочарам, има уште за броењеАбе немаше шо да праам а и на еден форум имаше дискусија колку души сте и ја фана да броам:kesa:
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Епа безделничар еден, морам да те разочарам, има уште за броењеАбе немаше шо да праам а и на еден форум имаше дискусија колку души сте и ја фана да броам:kesa:
Се прашувам каков ли дигитрон ќе му треба за да не изброи наредната утакмицаЕпа безделничар еден, морам да те разочарам, има уште за броење![]()
Абе јас со гравчиња броам:helou:Се прашувам каков ли дигитрон ќе му треба за да не изброи наредната утакмица
Ќе го сватам ова како комплиментc c c Ovoj stvarno ne bil tocen be...
Се прашувам каков ли дигитрон ќе му треба за да не изброи наредната утакмица
фа997 си ме разочарал....многу...дигитрони, компјутери, калкулатори... тоа е Сајнс Фикшн за него...незнам ти што очекуваше како поинаку да брои земјоделец освен на гравчиња :helou:Абе јас со гравчиња броам:helou:
Да зиам вреќа?
Не си фер,си ги земал смајлињата од мојот пост....сеа и јас ќе ги земам од твојот постфа997 си ме разочарал....многу...дигитрони, компјутери, калкулатори... тоа е Сајнс Фикшн за него...незнам ти што очекуваше како поинаку да брои земјоделец освен на гравчиња :helou:
фа997 си ме разочарал....многу...дигитрони, компјутери, калкулатори... тоа е Сајнс Фикшн за него...незнам ти што очекуваше како поинаку да брои земјоделец освен на гравчиња :helou:![]()
Па нели беше овој со палатата во Кавадарци сред центар затоа мислев дека е современ, ама гледаш поштено дете што ти се вика сам си кажа дека со гравчиња пресметуваат дропки.фа997 си ме разочарал....многу...дигитрони, компјутери, калкулатори... тоа е Сајнс Фикшн за него...незнам ти што очекуваше како поинаку да брои земјоделец освен на гравчиња :helou:![]()
Женски род од дропчеПа нели беше овој со палатата во Кавадарци сред центар затоа мислев дека е современ, ама гледаш поштено дете што ти се вика сам си кажа дека со гравчиња пресметуваат дропки.
Оф леле, :uvo::uvo::uvo::uvo:Женски род од дропче?:nesum:![]()
Сигурен си?:nesum:ima posebni ustanovi za tebe...:pos2: