Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
На шо бе не знам да му вратам на се му вративпа нема да се замараш со него кога незнаеш на ниеден пост да му вратиш.....
На шо бе не знам да му вратам на се му вративпа нема да се замараш со него кога незнаеш на ниеден пост да му вратиш.....
А шо сеа да се расправам со него за неговите глупости шо си ги ваде од газот?:uvo:да али што му врати?
kako ne e be vo 4kembari gluperdo aj prasaj go koj si saka poveke 4kembari ili lozari?Тој не е од Чкембари само оде со нив некогаш да навива и беше поранешен член на Лозари и веќе не се замарам за тебе:nesum:
Лееее бе ејј ми кажува мене за Џ***:nesvest::nesvest:kako gi vadam more barem nego go znam dzero taka go vikate neli?vo 4kembari e onaka ide so vas za kupot so sal nosese toj od pelister zs ne nosese od feni deka e za vas a mn si glup izvini vaka ama glup si mn
Де бе Кавдарчани докажете му ејјјјј:nesvest:ajde vo lozari e 4im ti taka vikas iako ne e taka nemozam na kraj da izlezam so tebe.kako more vo lozari a sal od pelister nosi ejjjjjjjjjj jas imam praveno muabet so nego ziveam i znam deka e vo 4kembari kaj sve vie skin heds be site sve vo kosite kako buvovi so rep4inja kako serifot samo vodzata vas neam kosa nosi sharpa so znameto na velika britanija taka e?:pos2::pos2::pos2::pos2:
Дете ти не знаиш шо пишиш само така куцаш на тастатуратаsea izbrkan bil pa normalno koga ne ve e...a 2 posto vas.:pos2::pos2::pos2:
i vodza vi e toj so sarpata toni so mi kazuvas vidov
ali najzdravi vi se tapanite ej jamaha wow :pos2::pos2::pos2:
aj neso iskreno da te prasam gi pozajmuvate od nekoja grupa za na natprevar?ili od nekoj od lozari se so sviri po svadbi?bratuced mi 4e pravi svadba sea pa nemame tapanar 4e mu platime ako saka da sviri nekoj od vas ili od toj so se tapanite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Другар за тоа знам само не ми е јасно оти сите постови ти се околу Лозари и за Лозари?da oslabeni sme ima smena na generacijata i plus nekoj ne idat zs sakaat da se smeni acule a dr ne idat zs ima mn prodaeni utakmici ali sepak kolku tolku za derbi natrevari se sobirame ne sme mn ali dobro e pa sto sakas seto 16-17-18 god e ako ima 10-15 od postarite majmuni
Па го земавме и се фалевме и не е мала работа да земиш знаме....ne za lozari me nervira deka se falite kiznej so svi napravile ami da ne se stepavme so dzandarite nemase da go zemete