Навивачки групи во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата aerodromka
  • Време на започнување Време на започнување
3 to kolo se igrase u aerodrom bratce

Трето коло од супер лигата се играше во Парк, а на 31 Март, 8мо коло се играше во Аеродром, кога правеше Фемили 10 години, така да не пробувај да ме убедиш, неможеш, зашто нели, не си во право

Yenki напиша:
Е сега сватив дека ајдуците не заслужуваат респект за навивање.Сите навивачи на Вардар што се ја знаат сигурно химната еве и да напишам за тие што не ја знаат: комити знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои црвено црно на запад стои, црвената е за крвта врела за македнски градови села, а црната е за тој што жзали за гоцевите идеали..вардар але але але алееее вардар але але але алеее вардар але але але алеее да живее вардар и македонија.
На натпреварот што го игра Струмица ајдуците пеат ајдуци знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои зелено бело на запад стои :nerv: Па разбирам да украдат песна некоја друга, ама химната на КОМИТИТЕ нашата химна ја крадете ли, таа химна колку што сум информиран од постарите генерации формирана е кога се основале комитите во 1987г. Стварно е најголем срам и со ова ајдуцитедокажаа дека немаат срам и респект за другите навивачки групи. Па срамота бе ХИМНА Е ц ц ц

Tip4e da ti kazam deka mnogu greska si slusnal , i nemoj drug pat taka da zboruvas koga vo nesto ne si siguren, eve taka odese pesnata Ajduci zname na sever veat i pesni peat i pesni peat znameto nase vo dve boi zeleno belo gordo stoi. A za toa deka ovaa pesna e himna na komiti stvarno pojma nemav bidejki taaa pesna ajducite ja peat so godini nanazad neee od sega :) pozz

Yenki напиша:
Е сега сватив дека ајдуците не заслужуваат респект за навивање.Сите навивачи на Вардар што се ја знаат сигурно химната еве и да напишам за тие што не ја знаат: комити знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои црвено црно на запад стои, црвената е за крвта врела за македнски градови села, а црната е за тој што жзали за гоцевите идеали..вардар але але але алееее вардар але але але алеее вардар але але але алеее да живее вардар и македонија.
На натпреварот што го игра Струмица ајдуците пеат ајдуци знаме на запад веат и песна пеат и песна пеат, знамето наше во две бои зелено бело на запад стои :nerv: Па разбирам да украдат песна некоја друга, ама химната на КОМИТИТЕ нашата химна ја крадете ли, таа химна колку што сум информиран од постарите генерации формирана е кога се основале комитите во 1987г. Стварно е најголем срам и со ова ајдуцитедокажаа дека немаат срам и респект за другите навивачки групи. Па срамота бе ХИМНА Е ц ц ц

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ајдуци знаме на север вејат и песни пеат и песни пеат...знамето наше во две бои зелено бело гордо стои.
Север не запад:vozbud::vozbud:

Ајдуци знаме на север вејат и песни пеат и песни пеат...знамето наше во две бои зелено бело гордо стои.
kako i da ste ja peele HIMNA E NA KOMITITE toa treba da go svatite

nie imame edna pesna vika "DOSTA NE KOPIRAVTE , DOSTA NASI PESNI VIE PEEVTE ........ "

Не е битно дали север или запад на телевизија слушав и не сум слушнал добро иначе со два збора сменети не може да кажете дека не сте ја украле нашата химна тоа е најголем срам!! Па џабе не треба ни да се повторува сите учат од најдобрите КОМИТИ ЗАПАД и на сите сме ви идоли, ај разбирам да крадете песни ама ХИМНА БЕ бруки

Секој има крадено песни и вие и ние и комитите и делије север и гробари итн да не бројам.:wink:
Да имаме крадено, но никогаш химна тоа е свето нешто за секоја навивачка група и ако сте прави навивачи ќе го разберете тоа.

Да имаме крадено, но никогаш химна тоа е свето нешто за секоја навивачка група и ако сте прави навивачи ќе го разберете тоа.

Абе таа песна се е пејала оддамна уште ајдуците как одаа на Беласица, сигурно јас не сам га украдел...Јас и прв пат слушам оти таа песна е химна на Комитите.
Не се секирајте не ја пееме веќе ке се снима химна на Струмица оваа недела.:wink:

Абе таа песна се е пејала оддамна уште ајдуците как одаа на Беласица, сигурно јас не сам га украдел...Јас и прв пат слушам оти таа песна е химна на Комитите.
Не се секирајте не ја пееме веќе ке се снима химна на Струмица оваа недела.:wink:
Епа ако не си знаел дека е наша химна потпрашајте малце пред да смислите нешто, а за да се увериш еве оди на овој линк

[media]http://www.youtube.com/watch?v=rjNquD0gDRI[/media]

се пее на секој натпревар и ќе се пее вечно додека постојат КОМИТИТЕ!!

Епа ако не си знаел дека е наша химна потпрашајте малце пред да смислите нешто, а за да се увериш еве оди на овој линк

се пее на секој натпревар и ќе се пее вечно додека постојат КОМИТИТЕ!!

Абе добро ти реков таа песна се е пејала јас кога бев пикавец уште не ни знаев за тоа а сега знам.

Tip4e da ti kazam deka mnogu greska si slusnal , i nemoj drug pat taka da zboruvas koga vo nesto ne si siguren, eve taka odese pesnata Ajduci zname na sever veat i pesni peat i pesni peat znameto nase vo dve boi zeleno belo gordo stoi. A za toa deka ovaa pesna e himna na komiti stvarno pojma nemav bidejki taaa pesna ajducite ja peat so godini nanazad neee od sega :) pozz
Е да ти кажам сигурен сум во тоа што го кажувам еве увери се и сам

[media]http://www.youtube.com/watch?v=rjNquD0gDRI[/media]

Ова е наша химна и џабе е и да ја крадете не сте интересни напрајте нешто ваше со што ќе се гордеете а не со туѓото.Овој клип што ти давам да го гледаш е од натпреварот Вардар - Ѕвезда 1991 па види кој кога ја пеел.позз :wink:

И веќе доста за ова расправаме видовте што видовте разјаснивме и крај. :)

Ajducinja sedete si vo toa jugot zasto ako pocnat komitive da idat redovno na kosarka utakmicite i da go bodrat Vardar nedajboze da ja ispeete himnata,sami si kopate grob.Togas ke vidite sto e navivanje ...Komitite se institucija za sekoja navivacka grupa vo makedonija bez razlika kosarka,fudbal,rakomet...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom