city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
koj zema titula togas???????????????????????????????????znaes sto toa e REAL MADRID za razlika od vas sto izgubivte od fenerbahce 50 razlika
koj zema titula togas???????????????????????????????????znaes sto toa e REAL MADRID za razlika od vas sto izgubivte od fenerbahce 50 razlika
ГОлемината на навивачите не се мери во титули. Работнички со 1000 титули Мзт без нитуедна, Работнички без навивачи, Мзт со 1000 навивачи, каква е таа само пропорцијаkoj zema titula togas???????????????????????????????????
ne me svakas jas nemam NISTO protiv family navivacka grupa kako navivacka grupaГОлемината на навивачите не се мери во титули. Работнички со 1000 титули Мзт без нитуедна, Работнички без навивачи, Мзт со 1000 навивачи, каква е таа само пропорција
Математички изведено тоа би изгледало вака:
Работнички : Мзт = 1000 : 0 (титули)
СРВ : Фемили = 0 : 1000 (верни навивачи)
Епа сега удри му математика...
Да ја добиеме во секој поглед противничката навивачка група а Мзт ако губи, да изгуби после голема борба, доста ми е. А што ако работнички побеува а нема кој да се израдува на победата? Налет таква победа, нека иде у ку*ац све тогашne me svakas jas nemam NISTO protiv family navivacka grupa kako navivacka grupa
nie 100 dusi 100 jas ne idam na tribina i da recam eeeeej poveke bevme od cpb tebe so ti znaci poveke
1 da pobedite
2 da se soberete poveke
imas samo edna opcija i aj sea?
ne mi znaci pobedta kolku sto ke mi znaci dobrata atmosvera na tribinane me svakas jas nemam NISTO protiv family navivacka grupa kako navivacka grupa
nie 100 dusi 100 jas ne idam na tribina i da recam eeeeej poveke bevme od cpb tebe so ti znaci poveke
1 da pobedite
2 da se soberete poveke
imas samo edna opcija i aj sea?
ima sekogas koj da se raduva ne se sekiraj za toa i plus toa ako sme 100-200 dusi mnogu luge se odkazale radi izziveanost na 13 tituli dali me svakas? dokolku mzt gi imase tie 13 tituli family ke bea zapisani u istorija 5 5-6 godiniДа ја добиеме во секој поглед противничката навивачка група а Мзт ако губи, да изгуби после голема борба, доста ми е. А што ако работнички побеува а нема кој да се израдува на победата? Налет таква победа, нека иде у ку*ац све тогаш
i koga si odese nakaj doma si rece eeeh mzt nema da vleze vo prvite 4 pa so mi e gajle!!ne mi znaci pobedta kolku sto ke mi znaci dobrata atmosvera na tribina
poslednata so rabotnicki kaj vas gubevme 20 razlika i pak si naprajvem ubavo da se custvuvame duri ako ti teknuva deka igravme na majmunceto alis
epa zardi toa nejkam titula da osvoime!!!! so edna bitna razlika sega mzt dazemat titula nema da ima mesto u sala kaj igla da frlisima sekogas koj da se raduva ne se sekiraj za toa i plus toa ako sme 100-200 dusi mnogu luge se odkazale radi izziveanost na 13 tituli dali me svakas? dokolku mzt gi imase tie 13 tituli family ke bea zapisani u istorija 5 5-6 godini
pa ne bese taa utakmica togas koga mzt ne vledoa vo 4i koga si odese nakaj doma si rece eeeh mzt nema da vleze vo prvite 4 pa so mi e gajle!!
a sea k.sokoli saka da ja rasturi ligata znaes? :bilokojzbor:epa zardi toa nejkam titula da osvoime!!!! so edna bitna razlika sega mzt dazemat titula nema da ima mesto u sala kaj igla da frlis
Ве надпеавме, бевме 3пати повеке од вас, незнаевте што се случува кога си свиркавме, иако изгубивме и не бевме меѓу први 4 (ма да тоа беше 3 коло и бевме 3ти тогаш, што очигледно ти поима немаш) да можам да сменам, да победиме и да влеземе во плејоф и да кутиме и бидеме надпеани во наша сала, би ја избрал варијантата која се случи, пораз на терен, огромна победа на трибиниi koga si odese nakaj doma si rece eeeh mzt nema da vleze vo prvite 4 pa so mi e gajle!!
Ке им јаде од ку*от. Ако излезе и Карпош, секој што ке игра против нив, к биде слободен и ке се игра све друго нормалноa sea k.sokoli saka da ja rasturi ligata znaes? :bilokojzbor:
3 to kolo se igrase u aerodrom bratceВе надпеавме, бевме 3пати повеке од вас, незнаевте што се случува кога си свиркавме, иако изгубивме и не бевме меѓу први 4 (ма да тоа беше 3 коло и бевме 3ти тогаш, што очигледно ти поима немаш) да можам да сменам, да победиме и да влеземе во плејоф и да кутиме и бидеме надпеани во наша сала, би ја избрал варијантата која се случи, пораз на терен, огромна победа на трибини
ama rabotava e sto sakaat da ja rasturat ligataКе им јаде од ку*от. Ако излезе и Карпош, секој што ке игра против нив, к биде слободен и ке се игра све друго нормално