Навивачки групи во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата aerodromka
  • Време на започнување Време на започнување
a so ti e tebe gajle dali ke dojdeme SE PLASITE A ??? mene so mi e gajle dali family ke idat bitno e jas ke bidam tamu I ???

не си свесен како се плашам од вакви сајбер-хулигани како тебе гомно ми мрзне...уозбили се бе куропушино една кој нормален би се плашел од таа мала небитна група:bilokojzbot::bilokojzbot:

не си свесен како се плашам од вакви сајбер-хулигани како тебе гомно ми мрзне...уозбили се бе куропушино една кој нормален би се плашел од таа мала небитна група:bilokojzbot::bilokojzbot:
abe jas ne planiram da se karam ama ti kazuvam kako razmisluvam inaku sto prasuvas dali ke ideme:toe::toe:

Taka e sakas klipce da ti najdam da se uveris koga cel Park eci "Od gjorce petrov do zeleznicka cudna familjarna sostojba mesto sinovi.....i tako dalje aj aerodromka ako sakas pobaraj go na youtube klipceto i staj go da go vidi covekot sto ne razbira nisto:)mene me mrzi:)

Ајде во сабота да се собереме во уште поголема бројка и уште подобра атмосфера да направиме !

Ајде во сабота да се собереме во уште поголема бројка и уште подобра атмосфера да направиме !

Дали момак читаш дека е одложено колото и дека најверојатно ќе има нова ждрепка?

Не, момак немам прочитано. Штета :(

toa vas ne treba da ve zamara NI VO Najmala situacija reseno e ako se raspagame se raspagame ako ideme ideme PROBLEM!!!
Подобро распаднете се,барем нема да се глупирате 100 души и да бидете секогаш надпеани во своја сала.Ја не знам дали во Македонија има потивка навивачка група од вашата.

da vi gi resam site dilemi za navivacite grupi definitivno ckembari se najdobri i se zakon ta vie od drugite gradoj so se narkvate neznam kakvi navivacki grupi nemate videno navivanje kako sto se slucva vo BITOLA

Претставникот на К.Соколи 2000 најави дека по две- три кола ќе ја растурел лигата, без оглед на тоа дали Маврово ќе добие милост или не.

"Пазарењето" на прволигашите се чини дека не даде плод иако крајната одлука да му се даде шанса на Маврово да собере 5.000 евра беше прифатена, речиси едногласно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom