Ako nemas pajnca okolu 500 eur so si pretplatataФала. Од каде препорачуваш сето ова да се набави? И приближна цена?
Ako nemas pajnca okolu 500 eur so si pretplatataФала. Од каде препорачуваш сето ова да се набави? И приближна цена?
Kakvi bukvi kakvi бакраќи ,dali ti voopstO znaes sto znaci poimot Cardsharing, ili samo tropas napamet, kakvi Bafer gold karctci(za nisto ne gi biva) da mu stavis hex ili bin (takvi jas koristev pred 10 god. a ne sega ti da mi gi kazuvas'' NAFTALINKI'') . :pos2:Ova e od nedosatatok na intelegencijaP
Kanalite secket zs SKYOT e najtezok za dekodiranje. Imaat takov kod so ako zgresis edna bukva (taka e zborot) e taka ke seckat na sekoj 10 sec. Inace jas dur se zamaram da snimam Fun karticki ili Gold Karticki na sekoj 2 dena zs mnogu cesto se menvet kodojve makar so iam i Infiniti ona citact pisac brishac. Drugo e ti ko ke zastanis na televizor i na rat gledas to so sakas.I 150 eur godisno ne se mnogu za takva rabota t.e. 756 denari mesecno.
So dreambox okolu 20000 -+ 2000denОК, штом заврши војнава со постовите погоре...пак да си прашам фино лепо. Колку кошта целосната сателитска опрема? И да, сакам да користам cardsharing.
Ти треба тањир, конвертор, мотор, Dreambox и router. Тоа е ако сакаш cardsharing, ако не сакаш тогаш не ти треба router, а место Dreambox земи си било каков receiver.
Ау, одлично.Каков рутер што збориш може и дирекно преку PC да се врзе и ке гледа CS...
Тхе ман Дреамбох 140-160е.окце 10еуро мотор 25еуро и тањир 15еуро
значи околу 10.000 до 12.0000денари преку сила ке ти фати и +гратис имаш од мене CS....
Не сфатив. Ако имам Дримбокс, од тебе гратис ќе добијам кард шеаринг, кој ќе ги отвара скоро сите кодирани канали и нема да ми сецкаат?Каков рутер што збориш може и дирекно преку PC да се врзе и ке гледа CS...
Тхе ман Дреамбох 140-160е.окце 10еуро мотор 25еуро и тањир 15еуро
значи околу 10.000 до 12.0000денари преку сила ке ти фати и +гратис имаш од мене CS....
Ova e od nedosatatok na intelegencijaP
Kanalite secket zs SKYOT e najtezok za dekodiranje. Imaat takov kod so ako zgresis edna bukva (taka e zborot) e taka ke seckat na sekoj 10 sec. Inace jas dur se zamaram da snimam Fun karticki ili Gold Karticki na sekoj 2 dena zs mnogu cesto se menvet kodojve makar so iam i Infiniti ona citact pisac brishac. Drugo e ti ko ke zastanis na televizor i na rat gledas to so sakas.I 150 eur godisno ne se mnogu za takva rabota t.e. 756 denari mesecno.
Dreambox 500s zemi drugoto sto sakas odberisi ti.Ау, одлично.Може спецификации/модели или што и да е да ми кажеш за компонентиве горе?
Нормално не го плаќам зашто имам оргинал картица и ги делам со другите ...За CS ти треба да имаш интернет зошто така работи .Не сфатив. Ако имам Дримбокс, од тебе гратис ќе добијам кард шеаринг, кој ќе ги отвара скоро сите кодирани канали и нема да ми сецкаат?
Зашто некој би ми го дал ова за без пари или ни ти всушност не го плаќаш кардшеарингот?
П.С. Имам 1 тањир, 1 окце, 1 мотор со позиционер, и во собата моја имам скај стар картичка и најчесто сателитот ми е свртен на Хотбирд. Е сега во случај да купам Дримбокс што друго ќе ми терба да докупам од опремава за да гледам во двете соби сателитска? Значи кај мене на скај старот, а во дневна дримбокс, со тоа што нормално ќе бидат на исти сателит. Дали може само уште еден кабед да се донесе и од 1 окце да излагаат 2 кабли или мора да се купи уште едно окце за дримкосот зашто неможе од едно окце 2 ресивери да се опслужат.
Ај некој поупатен нека ми го објасни ова за да видам ќе пројдам само со дримбокс или дримбокс и окце или па ќе треба уште плус работи да се докупуваат.
И ако некој продава дримбокс на старо нека пише понуда па ако ми одговара може да направиме нешто.
Значи дримбокс 500с и уште едно окце од 350 денари и кабел и завршена работа? И што пари е тоа окце со 2 излеза зашто го немам во ценовник? иначе интернет имам. А тоа за кард шерингот па не ми е јасно. Ти си имаш оргинал картица и ја делиш со другите, а они зимаат од тебе и така сеи разменувате картици. Но јас немам ништо да дадамНормално не го плаќам зашто имам оргинал картица и ги делам со другите ...За CS ти треба да имаш интернет зошто така работи .
Ке си купиш окце со 2 излеза и завршена работа и кабел нормално...