Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.820
и јас сакам Кими да го видам повторно во Мекларен, се радувам на оваа вест, заедно со Хамилтон ќе бидат неверојатен тандем:vozbud:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
и јас сакам Кими да го видам повторно во Мекларен, се радувам на оваа вест, заедно со Хамилтон ќе бидат неверојатен тандем:vozbud:
иако не сум за сребрените исто и јас сакам да го видам Кими во Мекларен па да видиме кој ке биде подобар дали тој дали Луис ама јас мислам дека Луис ке му држи предавања на Кими

:tapp:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
А што има да сакате или не сакате?:vozbud:
-Кими веќе е член на Vodafone Mclaren Mercedes...жалам Фераристи што поебавте добар возач за пари...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
А што има да сакате или не сакате?:vozbud:
-Кими веќе е член на Vodafone Mclaren Mercedes...жалам Фераристи што поебавте добар возач за пари...

Добар возач што не се трудеше ама баш ич..Едноставно како да немаше желба во него..Ќе го видиме во Мекларен..

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Се филозофи у пм мекларен ако знае дека не се труди нема да го зима. Освои титула имаше подиуми оваа сезона со катастрофа болид може е ладнокрвен ама тоа не значи дека не се труди......

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Добар возач што не се трудеше ама баш ич..Едноставно како да немаше желба во него..Ќе го видиме во Мекларен..
така е во право си дека не се трудеше
после титулата значи во 2008 беше во лошо издание можи жена му не му даваше па некако немаше волја за ништо а не можам да кажам дека оваа година не се трудеше поготово во Спа (неговата најомилена патека) за тоа му честитам

и нормално сакам Раиконен да биди подобар од Хамилтон АКО оди во Мекларен

дали заприметивте од ко дојде во Ферари почна да се смее не е како во претходниот тим како гипсосан и мислам дека е МНОГУ РАЗОЧАРАН дека нема да го дружат во Скудериа и од вакво разочарување да не не изненади па да го гледаме како се натпреварува во Хокеј
:pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Хамилтон имаше добри квали. и утре ќе стартува како трети. Така да може да очекуваме подиумско место и утре, а зошто не и победа :) ..

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Утре најмалку 2ро место очекувам од Хамилтон,за нијанса е потежок од Трули,но мислам дека керсот ќе надополни уште од старт да ја заземе втората позиција...Исто така сакам Батон да се искрши и да не земе поени,а Баричело да заврши трет :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Мекларен се запнати да се откачат од Мерцедес...

Ако ова се случи, Brown GP ќе добие нов навивач, а Mекларен ќе загуби :(
Ејј каков заплет:nesvest:...Ние фановите сме растргнати на две страни...Јас одам со мерцедес во Brawn ако веќе дојде до разделба на Mclaren и Mercedes:wink:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Мекларен се запнати да се откачат од Мерцедес...

Ако ова се случи, Brown GP ќе добие нов навивач, а Mекларен ќе загуби :(
Лоша опција со оглед на тоа ако до година возат Хамилтон и Кими според мене Мекларен би биле главни фаворити до година а за ова со Мерцедес немам коментар кој би го превземал Мекларен ?

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Луис го зеде третото подиумско место, од каде што и стартуваше. И покрај тоа што уште на стартот благодарение на керсот успеа да му ја зеде втората позиција на Трули, сепак во остатокот од трката не успеа да се одлепи од италијанецот на повеќе од 3 сек. Тоа беше и причината поради која Луис, при второто влегување во боксот ја загуби заработената втора позиција и на крај заврши како трето пласиран. Добро е тоа трето место денеска за Луис, но сепак уште подобро ќе беше ако завршеше втор, бидејќи во тој случај, со тие додатни 2 бода, ем ќе се изедначеше со Раиконен меѓу возачите и + ќе го изедначеше и МекЛарен со Ферари кај конструкторите.
Хеики стартуваше од 9тата позиција, а заврши како 11ти.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Луис го зеде третото подиумско место, од каде што и стартуваше. И покрај тоа што уште на стартот благодарение на керсот успеа да му ја зеде втората позиција на Трули, сепак во остатокот од трката не успеа да се одлепи од италијанецот на повеќе од 3 сек. Тоа беше и причината поради која Луис, при второто влегување во боксот ја загуби заработената втора позиција и на крај заврши како трето пласиран. Добро е тоа трето место денеска за Луис, но сепак уште подобро ќе беше ако завршеше втор, бидејќи во тој случај, со тие додатни 2 бода, ем ќе се изедначеше со Раиконен меѓу возачите и + ќе го изедначеше и МекЛарен со Ферари кај конструкторите.
Хеики стартуваше од 9тата позиција, а заврши како 11ти.
KERS-от на Хамилтон не функционираше добро во вториот дел од трката, затоа Трули успеа да му го земе второто место. И за време на првиот пит стоп Трули остана подолго на патеката од Хамилтон, па неуспеа да му го превземе местото, ама тогаш KERS-от на Хамилтон беше добар...

Kajgana Shop

На врв Bottom