Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.932
- Поени од реакции
- 8.820
и јас сакам Кими да го видам повторно во Мекларен, се радувам на оваа вест, заедно со Хамилтон ќе бидат неверојатен тандем
иако не сум за сребрените исто и јас сакам да го видам Кими во Мекларен па да видиме кој ке биде подобар дали тој дали Луис ама јас мислам дека Луис ке му држи предавања на Кимии јас сакам Кими да го видам повторно во Мекларен, се радувам на оваа вест, заедно со Хамилтон ќе бидат неверојатен тандем
ние не ЖАЛИМЕА што има да сакате или не сакате?
-Кими веќе е член на Vodafone Mclaren Mercedes...жалам Фераристи што поебавте добар возач за пари...
А што има да сакате или не сакате?
-Кими веќе е член на Vodafone Mclaren Mercedes...жалам Фераристи што поебавте добар возач за пари...
така е во право си дека не се трудешеДобар возач што не се трудеше ама баш ич..Едноставно како да немаше желба во него..Ќе го видиме во Мекларен..
Ејј каков заплет:nesvest:...Ние фановите сме растргнати на две страни...Јас одам со мерцедес во Brawn ако веќе дојде до разделба на Mclaren и Mercedes:wink:Мекларен се запнати да се откачат од Мерцедес...
Ако ова се случи, Brown GP ќе добие нов навивач, а Mекларен ќе загуби
Лоша опција со оглед на тоа ако до година возат Хамилтон и Кими според мене Мекларен би биле главни фаворити до година а за ова со Мерцедес немам коментар кој би го превземал Мекларен ?Мекларен се запнати да се откачат од Мерцедес...
Ако ова се случи, Brown GP ќе добие нов навивач, а Mекларен ќе загуби
KERS-от на Хамилтон не функционираше добро во вториот дел од трката, затоа Трули успеа да му го земе второто место. И за време на првиот пит стоп Трули остана подолго на патеката од Хамилтон, па неуспеа да му го превземе местото, ама тогаш KERS-от на Хамилтон беше добар...Луис го зеде третото подиумско место, од каде што и стартуваше. И покрај тоа што уште на стартот благодарение на керсот успеа да му ја зеде втората позиција на Трули, сепак во остатокот од трката не успеа да се одлепи од италијанецот на повеќе од 3 сек. Тоа беше и причината поради која Луис, при второто влегување во боксот ја загуби заработената втора позиција и на крај заврши како трето пласиран. Добро е тоа трето место денеска за Луис, но сепак уште подобро ќе беше ако завршеше втор, бидејќи во тој случај, со тие додатни 2 бода, ем ќе се изедначеше со Раиконен меѓу возачите и + ќе го изедначеше и МекЛарен со Ферари кај конструкторите.
Хеики стартуваше од 9тата позиција, а заврши како 11ти.