Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Малери го следат Хеики во МекЛарен. Сепак неговите квалитети се неоспориви, и кога - тогаш ќе излезат на видело .. Тој заслужува максимална поддршка од сите фанови на МекЛарен !!

Член од
16 март 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
Го подржувам секој пилот на МекЛарен не ми е битно кој вози за МекЛарен

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Фан сум на мекларен мерцедес од памтивек...од кога знам за форумула...не сум од оние пресни навивачи и фанови на хамилтон...:wink:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Пресен или не, се исто ..... Важно за МекЛарен си .. :wink:

Позз Друже

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
оваа прилика ја користам да кажам дека на минатогодишната одлучувачка трка,кога хамилтон го исгуби 4тото место(мислам дека беше),и периодот додека не заврши трката,и се знаеше дека хамилтон е шампион,мислам дека срцето ми прсна од возбуда!

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
ехехехе абе мн е јак Хамилтон му ги зедоа поените од Мелбурн :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Не е можно ова.....ајде по една недела кажват дека му ги зедоа бодовите.....

Глупи едни

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ццццццццццц ....... Ќе има ли крај на овие преку к*р веќе одлуки на ФИА против МекЛарен .... :nerv::nerv::nerv:

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Си чула ама не добро... КЕРС (кинетик енерџи риковер систем), и тоа го поседуваат Мекларен, Ферари, БМВ... другите го немаат. Така да целиов пост не ти држи ич вода :)
Ок...згрешив една буквичка..моја вина..

Мојот пост беше постиран во веза дека има нови правила во Ф1 во тоа е вклучен и овој КЕРС систем кој е составен од една голам батерија која има голема килажа која е поставена во не секој болид во зависност од килажата на шоферот ,служи за добивање на дополнителна енергија која во одреден периот батеријата се полни и возачите кога ке се наполни го кликнуваат коа копче и дава поголема брзина самиот болид..а видовме и на првата трка во Мелбурн и како функционира што за мене е ФАНТАСТИЧНО.Ме потсека на тие игрите нид фор спид со тоа интрото :vozbud:.

Муабетот ми е дека има нови правила во Ф1 .

нови прописи во кои спага предниот спојлер , керс системот и силк или мазните гуми .....

аеродинамиката и слично...

да нема заблуди да ти биде и на др форумџии појасно еве сликовите за што станува збор и кои се новите правила оваа година во Формула 1 ...мислам дека е лесно да се разбере а сто се однесува до тој керс систем накратко погоре одјаснив за што служи

:smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ок...згрешив една буквичка..моја вина..

Мојот пост беше постиран во веза дека има нови правила во Ф1 во тоа е вклучен и овој КЕРС систем кој е составен од една голам батерија која има голема килажа која е поставена во не секој болид во зависност од килажата на шоферот ,служи за добивање на дополнителна енергија која во одреден периот батеријата се полни и возачите кога ке се наполни го кликнуваат коа копче и дава поголема брзина самиот болид..а видовме и на првата трка во Мелбурн и како функционира што за мене е ФАНТАСТИЧНО.Ме потсека на тие игрите нид фор спид со тоа интрото :vozbud:.

Муабетот ми е дека има нови правила во Ф1 .

нови прописи во кои спага предниот спојлер , керс системот и силк или мазните гуми .....

аеродинамиката и слично...

да нема заблуди да ти биде и на др форумџии појасно еве сликовите за што станува збор и кои се новите правила оваа година во Формула 1 ...мислам дека е лесно да се разбере а сто се однесува до тој керс систем накратко погоре одјаснив за што служи
:smir:
Toa интрото уствари е Азот Диоксид N02 и се вика нитро :smir:. Пак имаш мала грешка во буквите.

Инаку добар пост, баш се опфатени измените на болидите во Ф1

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Toa интрото уствари е Азот Диоксид N02 и се вика нитро :smir:. Пак имаш мала грешка во буквите.

Инаку добар пост, баш се опфатени измените на болидите во Ф1
Биди маж и признај за пораз...не се факај за буквички :smir:

Не кажа што мислиш за одземените бодови на Хамилтон...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Биди маж и признај за пораз...не се факај за буквички :smir:

Не кажа што мислиш за одземените бодови на Хамилтон...
Подобро да ја заврши трката и да го дисквалификуваат отколку да не ја заврши ич.

Што има да мислам, тоа е тоа, Хамилтон си го направи своето, ја извози добро целата трка. Тоа што одлучија да го казнат, е работа на ФИА. Како навивач можам да пцујам до утре, џабе ми е. А несум од тој тип на луѓе, Ф1 ја гледам заради забава, не дека Хамилтон победува или незнам кој. Ако прочачкаш наназад, ке најдиш постови во кои имам напишано, не е битно кој ке победи, битно е да гледаме добри трки со престигнување и борба.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Лоши квали. и денеска ... Луис 14.ти, а Хеики ќе стартува веднаш зад него. Гужва ќе има овде во средината, бидејќи веднаш пред нив се Фетел, Накаџима, Хајдфелд, Алонсо, Кими и Кубица ....

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Лоши квали. и денеска ... Луис 14.ти, а Хеики ќе стартува веднаш зад него. Гужва ќе има овде во средината, бидејќи веднаш пред нив се Фетел, Накаџима, Хајдфелд, Алонсо, Кими и Кубица ....
Дај боже да врни, не треба ништо друго. А не се плаши, кога можеше Хамилтон од 18-ти да дојде до 3 место, од 14 може да победи ако му оди времето од рака :vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Имаш право Друже ...... НИКАД НЕ РЕЦИ НИКАД !! :helou:

И денеска лошо ГП за МекЛарен. Луис дотурка некако до седмата позиција, за стабилноста и аеродинамиката на болидот да не зборувам, само кога ќе ми текне како Вебер го претекна, ми се плаче ..

А за Хеики што да кажам .. НЕ ИДЕ, И НЕ ИДЕ !! :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom