Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Ок, секој си има право на свое мислење. Ама титула не се освојува на една трка, туку титула се освојува со добро возење во тек на цела сезона. А Хамилтон беше далеку подобар во тоа. Не верувам дека Глок го пропуштил на Хамилтон, ќе почекаме мислења на експерти и ќе видиме кој е во право.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ако е точно тоа на точка што пишува... тогаш ја да сум Хамилтон би ја одбил титулата..... зошто ќе знам дека ја не сум ја освоил ферски...
Дете аман немој само за ферски да зборвиш.Вие од Ферари не го познавате зборот ферски.Плус,да знаевте да ракувате со црево за гориво ќе бевте шампиони.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дете аман немој само за ферски да зборвиш.Вие од Ферари не го познавате зборот ферски.Плус,да знаевте да ракувате со црево за гориво ќе бевте шампиони.
Не биди толку ограничен. Стварно не знајш зошо се откорна цревото, шо беше причината?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Идното партнерство со Хамилтон, на местото на Ковалаинен.
Бреее.Фетел на 2 круга до крајот го претекна на Хамилтон па во Мекларен им текна по некоја тајна линија да му понудат место во тимот на Глок ако забави.Стварно веруваш во ова Фантоме???

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да. Одговори ми на то погоре.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Дај кажи шо беше причината пошто еве како шо викаш ограничен сум.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Наум, не те ни прашав тебе. И нецелосен одговор даде. Поќути жити мене, целосен одговор од Солид сакам, пошо нели Ферари не знаеле со црево да ракувет.

Едит: Не знајш? Ок.

Беше воведен нов систем со црвено и зелено светло наместо Lolipop man како досега. Значи чиста електроника, без човечки фактор. Lolipop man-от чека знак од механичарите кога е слободно за тргнување, значи помала е шансата за грешка, освен махинално тргање на палицата.

Електрониката се сјеба, Маса тргна порано и го откорна цревото на сред точење.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
[zEUs];1817754 напиша:
Абе ќе чекамо денојве што ќе се деси вие не се радуајте мн мн зш можда да му за зема титулата а можда и не ... :pos:

:eek:ftopic:
го очекуем миланез` да се јави на темава :pos:
Ти само спиј на тоа уше дека ќе му ја земат титулата, може ќе го казнат само тој што закочи друго тешко...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Ти само спиј на тоа уше дека ќе му ја земат титулата, може ќе го казнат само тој што закочи друго тешко...
Не можат ни титулата да ја одземат, а не ми е јасно за што би го казниле Тимо Глок?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Спием на тоа уше не се секирај :pos: инаку можда и да не казна никого ама не се знае само ни остануе да видимо денојве што ќе се деси.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
[zEUs];1817878 напиша:
Бидејќи изигра не спортски.
Зар има такво правило во Ф1 во кое некој не смее да биде претицан на крај на трка? Ах, па до сега Ферари требаше сите титули да ги загуби :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom