- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Ајде бе бегајте од фан клубот ако имате намера да провоцирате,оставете не да си се радуваме!Да со нула.:helou:
Ајде бе бегајте од фан клубот ако имате намера да провоцирате,оставете не да си се радуваме!Да со нула.:helou:
Хмм, а чудна работа како ковалаинен и компанија зад него не го стигнаја. КАко стоеше мирен во ќошот и чекаше да го помини хамилтон па после да тргни а вози.Каква реакција од ФИА , ЈАС , реално да гледаме , си имал 1000 примери да видиш како го контролираат возачите болидот кога имаат стари гуми за суво на дожд , како сакаше да влегува во кривина при такви услови , останатите беа премногу побрзи од него и ке го поминеа и по кривината зашто имаа нови гуми соодветни на новите услови на патеката .
А реакции од ФИА неможе да има , немаат основ за истото .
Abe ostaj gi neka se isplacat.:helou:Ајде бе бегајте од фан клубот ако имате намера да провоцирате,оставете не да си се радуваме!
Гледаше со каква брзина возеше?Според твојата логика,нели 10 секунди имаше на 3 круга....и наеднаш,оп..потешкотии во контролирањето на болидот.....Ти си гледал како вози болид со гуми за суво на дожд во споредба со оние кои имаат ставено гуми за дожд ? ? ?
10 секунди од круг е разликата
Tuka sme be.Честито титула нека ви е. Али имам забелешка до вашиот фан клуб не сте активни на темата Фирмула 1 2008.:helou::smir:
Se raduvame na SAMPIONSKA TITULA (onaa koja vie ne ja zemavte godinava). :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:Се радувате на ваква шампионска тутила???:pos2::pos2:
Океј , еве и вашиве теории нека бидат точни , како би се одземала титулата на Хамилтон , кажи ми каква би била пресудата и кое правило го прекрши Хамилтон за да он биде казнет ?Хмм, а чудна работа како ковалаинен и компанија зад него не го стигнаја. КАко стоеше мирен во ќошот и чекаше да го помини хамилтон па после да тргни а вози.
Хамилтон ништо не направи и нема никаква основа за казна.:helou:Океј , еве и вашиве теории нека бидат точни , како би се одземала титулата на Хамилтон , кажи ми каква би била пресудата и кое правило го прекрши Хамилтон за да он биде казнет ?
Тоа и јас го говорам , тоа што он го направи е освојувањето на неговата прва шампионска титула .Хамилтон ништо не направи и нема никаква основа за казна.:helou:
Во најлош случај за маса. (Значи Хамилтон да ја задржи титулата) Фиа би можела да има санкција врз Глок. На овај начин ќе се отстранат пе*ерите во ф1. Уште ја памтам титулата на Шуми против Хил, или кочењето на Култхард.Океј , еве и вашиве теории нека бидат точни , како би се одземала титулата на Хамилтон , кажи ми каква би била пресудата и кое правило го прекрши Хамилтон за да он биде казнет ?