Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Па добро сеа зеде титула што зеде она Хамилтонон, ама што се деси бе Ветел го пројде Хамилтон или мене таке ми се виде ????

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Каква реакција од ФИА , ЈАС , реално да гледаме , си имал 1000 примери да видиш како го контролираат возачите болидот кога имаат стари гуми за суво на дожд , како сакаше да влегува во кривина при такви услови , останатите беа премногу побрзи од него и ке го поминеа и по кривината зашто имаа нови гуми соодветни на новите услови на патеката .

А реакции од ФИА неможе да има , немаат основ за истото .
Хмм, а чудна работа како ковалаинен и компанија зад него не го стигнаја. КАко стоеше мирен во ќошот и чекаше да го помини хамилтон па после да тргни а вози.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ти си гледал како вози болид со гуми за суво на дожд во споредба со оние кои имаат ставено гуми за дожд ? ? ? :toe:
10 секунди од круг е разликата
Гледаше со каква брзина возеше?Според твојата логика,нели 10 секунди имаше на 3 круга....и наеднаш,оп..потешкотии во контролирањето на болидот.....
Да немаше шикани некој па што толку тешко му беше го контролора болидот?Комедии...

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Честито титула нека ви е. Али имам забелешка до вашиот фан клуб не сте активни на темата Фирмула 1 2008.:helou::smir:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Абе ХАМИЛТОН е шампион па сеа вие што сакате зборите ѓабе ви е неможете да му ја земете титулата :toe:

сисајте провокатори :pusk:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.043
Хмм, а чудна работа како ковалаинен и компанија зад него не го стигнаја. КАко стоеше мирен во ќошот и чекаше да го помини хамилтон па после да тргни а вози.
Океј , еве и вашиве теории нека бидат точни , како би се одземала титулата на Хамилтон , кажи ми каква би била пресудата и кое правило го прекрши Хамилтон за да он биде казнет ?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Океј , еве и вашиве теории нека бидат точни , како би се одземала титулата на Хамилтон , кажи ми каква би била пресудата и кое правило го прекрши Хамилтон за да он биде казнет ?
Хамилтон ништо не направи и нема никаква основа за казна.:helou:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ХАМИЛТООООООООН МАЈСТОРЕ :)

па немаше да биде фер во последните 2 круга да ја изгуби титулата, се гледаше притисокот што беше врз него, едвај го управуваше болидот... Во секој случај, честитки до него и до сите фанови на мекларен :)

П.С. ТИМО ГЛОК :zver: :pos: :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.043
Хамилтон ништо не направи и нема никаква основа за казна.:helou:
Тоа и јас го говорам , тоа што он го направи е освојувањето на неговата прва шампионска титула .
Не е крив Хамилтон што Ферари изиграваа бензинска пумпа во боксот неколку трки наназад , кога Маса тргна со цревото .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Во најлош случај за маса. (Значи Хамилтон да ја задржи титулата) Фиа би можела да има санкција врз Глок. На овај начин ќе се отстранат пе*ерите во ф1. Уште ја памтам титулата на Шуми против Хил, или кочењето на Култхард.
Не е лесна ситуација, можат да се прават на 3 и пол и глок а уште појќе Хамилтон, ама барем ќе има некаков ефект за пофер иднина.

Kajgana Shop

На врв Bottom