Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Tо,то,то,то,то,то тооооооооооооооооооооооооооо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Почнав да плачам дека ја изгуби титулата,нормално тажни солзи,од еднаш се претворија во солзи радосници:vozbud::vozbud:Кога видов дека Фетел 4ти и одма ми текна дека се случило нешто и почнав да лудувам дома.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.043
Што има разлика дека бил со гуми за суво, кога таму е право... што да не болидот сам ќе му заврти на страна и ќе клизе... :tapp:

На многу пичкарски начин стигна до титулата.
И пред стартно целна рамина беше истово , како и да е Глок ке беше поминат , премногу спор беше , реков , возеше со истрошени гуми кои беа за СУВА подлога , на 2 круга до крај разликата беше 9 секунди , а само за 1 круг во ваква ситуација се губат 10 секунди на сметка на оние кои имаат гуми за влажна подлога , башка што Хамилтон имаше НОВИ гуми за мокра подлога .

Која би била користа на Глок со намерно пропуштање , никаква , само можат и он и тимот да изгубат .

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
ајсшутер педер еби се кој губи има право да се лути заслужена титула за малку ке ја наместеа ко лани ама сепак излезе добро браво Хамилтон:zver: браво Мекларен:zver:

извенете за пцуењето ама многу ме накурчи овај ајсшутер

Абе ќути ..... мекларен и глок и црнецот може победија ама сите видоа глок што направи и сите знаат кој е прав победник....

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Честито Педерски освоена титула МекЛарен гордејте со себе !:tapp:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ти си гледал како вози болид со гуми за суво на дожд во споредба со оние кои имаат ставено гуми за дожд ? ? ? :toe:
10 секунди од круг е разликата .

На два круга до крај разликата беше 9 секунди , реков разликата е 10 секунди во круг поради различните гуми , а и го забораваш фактот дека Хамилтон имаше нови гуми за дожд , а Глок имаше истрошени гуми за СУВО .

Поздрав .
Точно е дека Глок имаше гуми за суво и дека тие се лоши за онаа патека. Исто како шо е точно и дека закочи на крај. Не се противам дека можи да извај лош резултат туку велам дека намерно закочи, гледај снимка.
п.с. чекам реакција на ФИА.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Абе ќути да не ти влезам дома ..... мекларен и глок и црнецот може победија ама сите видоа глок што направи и сите знаат кој е прав победник....
друже да ти кажам до лани и јас бев за ферари ама веке досадно стана а и хамилтон е добар возач

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.043
Точно е дека Глок имаше гуми за суво и дека тие се лоши за онаа патека. Исто како шо е точно и дека закочи на крај. Не се противам дека можи да извај лош резултат туку велам дека намерно закочи, гледај снимка.
п.с. чекам реакција на ФИА.
Каква реакција од ФИА , ЈАС , реално да гледаме , си имал 1000 примери да видиш како го контролираат возачите болидот кога имаат стари гуми за суво на дожд , како сакаше да влегува во кривина при такви услови , останатите беа премногу побрзи од него и ке го поминеа и по кривината зашто имаа нови гуми соодветни на новите услови на патеката .

А реакции од ФИА неможе да има , немаат основ за истото .

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
друже да ти кажам до лани и јас бев за ферари ама веке досадно стана а и хамилтон е добар возач

абе не е до тоа дали е добар или не возач. не е заслужено ако си ја освоеше ферски ја прв ке честитав....

Kajgana Shop

На врв Bottom