Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Welcome Друже, мило ми е што се приклучи во најдобриот Ф1 фан клуб ...

:helou:

П.С. : Зачлени се и во Социјалната Група ... :wink:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Сега Мекларен се водешки во конструктури, Браво за Пике му помогна на Луис, сега мора да им се врати на ферари за ланската сезона. :vozbud:

Член од
28 септември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
pa mislam deka e vistinsko vreme za odmazda,,9god bez titula,,mora da se svrti srekata i kon nas,mada lani ni se lizna titulata od raka
nesakam da veruvam no nekako toa mi izgledase kako politicka rabota
pozz momci :helou:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
не вервам дека беше нешто политичко...бевме казнувани за глупости со 10 места назад ама нема везе и така можевме реално многу реално да ја освоиме титулата со хамилтон ама сами се заебавме на крајот!:toe:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ајдееееее со среќа утре т.е. денес :):) и на двајцата пилоти на нашиот тим. Посакувам пол-позиција на Луис и што е можно подобар пласман на Хеики, по можност втора позиција за трката во недела ... :pipi:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Јухууууууу, одлични квали. за нашиот МекЛарен, боље и не можеше да биде.

Луис си ја фати пол-позицијата и навистина очекувам да си ја одбрани ланешната победа од оваа патека, а Хеики ќе стартува трет.

Меѓу нашите два пилота се наоѓа Кими, а оној најопасниот за нас - Маса, ќе стартува како петти, а пред него се најде Алонсо, кој ќе му прави и те какви проблеми за време на утрешната трка.

Btw Dzish, еве ни повторно голема шанса, после Унгарија за прва 1-2 победа на нашиот тим, најискрено се надевам дека ќе се случи утре ... :vozbud::vozbud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Пааа, ке видиме... Некако Хејки слабо се искажува сезонава, барем тоа е мое мислење и победите 1-2 како што ги имаа Мика и Култхард тешко дека ке ги гледаме за брзо доколку формата на Хејки не оди нагоре...

А баш би сакал една 1-2... ја немаме годинава, лани последно на Монако (ми се чини дека таа е???), Алонзо прв, Луис втор.

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Ни се смее двојната титула :helou:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Маде ни се смее... Стварно мислам дека Хамилтон врска нема од возење. Прави такви почетнички грешки, и испади што не му доликуваат на иден шампион. Вратете го Кими назад во Мекларен!!!!!

(коментаров се однесува на стартот, и првиот свиок)

Малку му беше тоа, па мораше да го притиска Маса, кој пак не издржа и направи грешка. И потоа како попален мајмун веднаш да врати. Јас би рекол дека тие двата се тука некаде со темпераментот, проценките, расмислувањата...

СПОРЕД МЕНЕ НИ ЕДЕН ОД ОВИЕ ДВАЈЦА НЕ ЗАСЛУЖУВА ТИТУЛА.

Kajgana Shop

На врв Bottom