Не сум ставил слики со поларизатор, ставав некои со градиент, сансет и тобако филтри.Дефинитивно е многу добро. Меѓутоа немој да мислиш дека само ако го навртиш филтерот ќе ти се подобрат сликите сами по себе. Мистичен има, видов на некои слики дека има користено такво (освен ако не средувал во фотошоп) и ако не го користиш правилно може да ти ја огрди сликата, а не разубави.
Mислиш слика во рамка од срце треба да ја направиш сликата соодветна, наоѓаш рамка правиш paste врз сликата која сакаш да биде во рамката и малце подесувањеФотошоп помош.
Како да ставам рамка од срце во слика?
Пробав вчера ама тешко ми иде.
Canon A560 за некои 9 илјади можеш да го најдеш , а вреди и тоа како за парите што ке ги дадеш.ова е мој совет, бидејќи вади феноменални фотки , супер видео 640*480 , дизајнот е ергономски , супер батериски живот и одличен софтвер.Шо апаратче би било најубо да се купи на нашио пазар негде до кај 10000 ден. ?
Кажете кое е најдобро, од ваше искуство
Фала однапред...
За тие пари на ново нема лош апарат т.е. мање више сите се исти имаат по некоја лажга плус минус повеќе ама веруј 60% од тоа нема да ти користи барем не на тој апарат. Ова не е напишано затоа што ме мрзи туку затоа што е така реално, тоа се апарати за домашна употреба и треба ама и не треба да се очекува некое лудило фотка, јес да ако рчкаш малце фотошоп фотката ќе ја напраиш ептен добраСакам да прашам, дали SONY W55 е добар дигитален апарат, и дали вреди за парите, последно беше 10000 ден. во германос.?
Или ако имаш око и талент, можда нешто ќе извајш. Иначе сега користам дигитален апарат со вграден телефон, SAMSUNG E590, 3mpix и немат шо немат, секакви опции, па и многу добри фотки вадит. Ќе постирам некоја и да слушнам мислење од the pros.За тие пари на ново нема лош апарат т.е. мање више сите се исти имаат по некоја лажга плус минус повеќе ама веруј 60% од тоа нема да ти користи барем не на тој апарат. Ова не е напишано затоа што ме мрзи туку затоа што е така реално, тоа се апарати за домашна употреба и треба ама и не треба да се очекува некое лудило фотка, јес да ако рчкаш малце фотошоп фотката ќе ја напраиш ептен добра
Nikon P50Или ако имаш око и талент, можда нешто ќе извајш. Иначе сега користам дигитален апарат со вграден телефон, SAMSUNG E590, 3mpix и немат шо немат, секакви опции, па и многу добри фотки вадит. Ќе постирам некоја и да слушнам мислење од the pros.
А ако можи, да ми дајте предлог, дигитален апарат, за најмногу до 13 - 14.000.