Дали сте изневериле?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Pa ne sum sum i jas za toa ama pa ne biva pa i toa nekoja da me tegne da apla da mi dava znaci i ja da ja otkacam.Za tie raboti gospod pisuva golem minus.(Da odbies Zensko).

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
да сум изневерила и тоа 2 партнери :) не сум се каела поради тоа

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Ne...mizerno e. Ako odis-odi ko so treba so nekoj, ako tolku veke ti mrda gazot naokolu,so baras vo vrska ... ?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Да.Али многу одамна,уште како тинејџерка и не се каам воопшто.А и не верувам дека некој не изневерил.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
retko ama koga ke se iznerviram togas begaj krise od mena se imam tepano so 30 dusi na fudbalski natprevar dvajca zavrsija vo bolnica nekolku so mraz na glavata a jas so sinejci na slabina go imam snimeno ova mnogu sum jak na snimkata se gleda kako eden po mojot udar paga vo nesves

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
retko ama koga ke se iznerviram togas begaj krise od mena se imam tepano so 30 dusi na fudbalski natprevar dvajca zavrsija vo bolnica nekolku so mraz na glavata a jas so sinejci na slabina go imam snimeno ova mnogu sum jak na snimkata se gleda kako eden po mojot udar paga vo nesves
Izvini ama temata e IZNEVERENO a ne IZNERVIRANO.Toa e druga tema.:tapp:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Не. Последно, кога почнав умствено да го варам му раскинав... И не згрешив. Само не му кажав дека дел од причината за раскинување е другиот... т.е не му кажав дека постои друг. :kesa:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
zabavno e da pravis nesto sto ne bi trebalo i sto ne smees da go pravis....​
Не, не е забавно.
Во прашање е што се може да донесе тоа изневерување.
Тага,разочарување,болка,солзи.
Не гледам ништо забавно во тоа.

Не,не сум изневерила и никогаш не би.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
не сум изневерила до сега и мислам дека немало причина да го направам тоа...За да изневерам треба нешто мн јако да ми светне.....Или пак да му вратам на типот ако дознам дека тој ме варал..

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Никад не сум варал. А и нема ни да варам. Нејкам да правам нешто на друг што не би сакал мене да ми направат.

Варањето е најсрање работа на свет. Зошто стапувате во врска штом варате? Останете на мување така ке можете да ги менувате често...:tapp:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
не сум изневерила и не ни планирам да изневерам:smir:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
84
Поени од реакции
2
preziram neverstvo. do sega sum imala eden kup moznosti za da izneveram so nikakvi sansi da doznae toj. no glupo e.. ako veke sakam da imam nesto so drug prvo ke go otkacam, i nema da go varam celo vreme :)

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Dodeka sum bil vo vrska, bez razlika dali sum ja sakal parnterkata ili ne, ne se slucilo da izneveram, bez prethodno da znam deka i taa me izneverila. A dokolku me nema iznevereno, ostanuvam lojalen do kraj. Takov sum...

Kajgana Shop

На врв Bottom