Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Idi be ti taka ukradi im zname. Sto cekas. Dojdi u cair i zemi im zname??? Ne e tolku ednostavna rabota, neli???
Тебе ти се комшии зошто не пробаш?јас да имам шанси би го напрајл тоа,а ова мислам дека некој Шип шо има работено во спортската (сега се реновира)има видено кај стојат инаку нема шанси да знат кај се знамињата

Тебе ти се комшии зошто не пробаш?јас да имам шанси би го напрајл тоа,а ова мислам дека некој Шип шо има работено во спортската (сега се реновира)има видено кај стојат инаку нема шанси да знат кај се знамињата
Epa vie se calamite deka ke im gi zemete, vikate eh da ni se tolku blisku ko na vas lom ke gi praime. Epa ne bilo se taka lesno, neli???
Da vi dojdat 100 km od ovde i da vi gi zemat??? Sto ne dojdat nas nekoe zname da ni zemat???

море мочко то е албанска работа САЛАТА НИКОГАШ НЕ РАБОТИ ВО 3 НАВЕЧЕР значи некој му отклучил,значи некој му кажал кај седат знамината... неможи нив туку така да ги пуштат да буричкат во салата посебно кај шо се знамината кажи ми мене кај седат знамината на шверцери дај клуч па ќе видиш шо ке се деси...
Епа тоа е финтата. Знамињата се чуваат на друго место, а не кај шо ќе ти прдне. Се знае знамињата се носат по дома, а не секој да може да ги украде кога ќе посака:toe:

Epa vie se calamite deka ke im gi zemete, vikate eh da ni se tolku blisku ko na vas lom ke gi praime. Epa ne bilo se taka lesno, neli???
Da vi dojdat 100 km od ovde i da vi gi zemat??? Sto ne dojdat nas nekoe zname da ni zemat???
Тие се сложен народ иако заостанат,е сега некој нивни работел во салата(а утре сигурно ке се открие кое шо е)и му кажал на 'неговите' значи се бранат си помагат за разлика од нас еве погледни се сам да знајш кај му стојат знамињата никогаш не би никажал нас и место да ги плукаш нив ти идиш овде и брчиш против нас Е па од такви како тебе до 50% ке стигнат.И немој да ми кажваш приказни кај нас ги немало кај вас имало

Шверцери ли му земаа знаме на Чкембари ?
не му земаа наводно го украле ама ништо чудо да му го дал некој од мајсторите што работеа на реновирањето на салата имашо од смр... ш..... некој што бил мајстор утре односно денес ќе се знае подетално што и како се случило само едно е јасно дека на ова нема да заврши
следува 2полувреме ...:violent1:

море мочко то е албанска работа САЛАТА НИКОГАШ НЕ РАБОТИ ВО 3 НАВЕЧЕР значи некој му отклучил,значи некој му кажал кај седат транспарентите... неможи нив туку така да ги пуштат да буричкат во салата посебно кај шо се знамината кажи ми мене кај седат знамината на шверцери дај клуч па ќе видиш шо ке се деси...

Еве јас ќе ти кажам кај се чуваат, како ги чуваат и се што те интересира, само ти дојди тука ??? Ајде да те видам дали си толкав фраер???

Еве јас ќе ти кажам кај се чуваат, како ги чуваат и се што те интересира, само ти дојди тука ??? Ајде да те видам дали си толкав фраер???
абе ќе платите вие за ова скапо само уште не вие јасно колку се заебавте ќе се видиме и тогаш дојдете замете транспаренти а не вака к.р.и.с.и ама ако има дана за мегдана ќе се видиме

Shverceri vi zele transparent????
абе шо е работата ти се прајш улав а ?ако бе со вас се видовме во струмица кој е кој и затоа гитла од нашиот фанклуб а за со другите ќе се разбериме .!

ima dana za megdana nie vo bitola bevme sega vi e na vas redot da dojdete i da si gi vratite transparentite od Cair, e bas da vidam dali ste tolku jaki da dojdete vo megda :D........a bas se mislam sto li ime ke koristite sega posto jas da mi go napravat ova ke go smenam imeto na grupata :D:D:D:D hahahahaa

абе ќе платите вие за ова скапо само уште не вие јасно колку се заебавте ќе се видиме и тогаш дојдете замете транспаренти а не вака к.р.и.с.и ама ако има дана за мегдана ќе се видиме

ima dana za megdana nie vo bitola bevme sega vi e na vas redot da dojdete i da si gi vratite transparentite od Cair, e bas da vidam dali ste tolku jaki da dojdete vo megda :D........a bas se mislam sto li ime ke koristite sega posto jas da mi go napravat ova ke go smenam imeto na grupata :D:D:D:D hahahahaa
слушај да ги земевте од стадион кога бефте ви битола или кога ќе дојдевме кај вас во чаир друг е муабетот ама вака ви ги дадоа тие мајсторите и сега чалам ќе кревате каква навивачка група сте вие арамии со пријатели треба да се срамите а не па уште да се фалите како треба да дејствува една навивачка група се знае а за идење не се секирај ти реков има дана за мегдана ќе се видиме пак и наша грешака можи е што бефме толку меки со вас кога додјдофте ама за тоа како што реков ќе има и 2полувреме добифте само една битка во војната а кај е крајот затоа прво скокни после речи оп како што реков ќе има последици за сите ваши роднини во битола после продолжваме за кај вас see soon

Covek ne moze da ve razbere... edno vikate drugo mislite..."sramota e da se krade trans, treba da se zeme od tribina" (demek albanska rabota,kradci)... a od ista strana se vika "kazete ni mesto i dajte kluc i nie ke i krademe trans na shvercerite" hahaha zarem ne vi izglea glupo ova? mene da no ne se somnevav vo toa znam kolku niska intelegencija imate... kako i da e povelete da si gi vratite znaminjata pa ako mozete i da ni kradete nas nekoe, NO... da znaete i vie oti skopjancite veke znaat deka vi trebaat i pasosi da zemete oti CAIR E DRZAVA! I uste edna informacija: drzavjani na Cair gi "sakaat" turistite kako vas i netrpelivo gi cekaat,pa sea vie odlucite dali e pametno da se dojde... Welcome to Cair

Covek ne moze da ve razbere... edno vikate drugo mislite..."sramota e da se krade trans, treba da se zeme od tribina" (demek albanska rabota,kradci)... a od ista strana se vika "kazete ni mesto i dajte kluc i nie ke i krademe trans na shvercerite" hahaha zarem ne vi izglea glupo ova? mene da no ne se somnevav vo toa znam kolku niska intelegencija imate... kako i da e povelete da si gi vratite znaminjata pa ako mozete i da ni kradete nas nekoe, NO... da znaete i vie oti skopjancite veke znaat deka vi trebaat i pasosi da zemete oti CAIR E DRZAVA! I uste edna informacija: drzavjani na Cair gi "sakaat" turistite kako vas i netrpelivo gi cekaat,pa sea vie odlucite dali e pametno da se dojde... Welcome to Cair
абе шо, тропаш зелени ти навивач си или шо си па се знае како се одзема транспарент на утакмица само а вие што напрајвте тој мајсторот што работел таму го украл и ви го дал сигурно вие дојдовте од ск да крадите абе стално сте биле п......и и такви че си останете а за авше добро поарно не ги вадете во понеделник дек се кај ва сили па уште полошо да ги палите оти само ќе се заебите поарно за вас да ги вратите само полошо му направивте на вашиот клуб сега НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА СТАПНИТЕ ВО БИТОЛА не ќе можте да го бодрите вашиот клуб оти нема ацаб ни војска да ве спаси а за идење пишав и претходно а тоа туристи можи на други да му кажвате оти изгледа уште не знаете со кој си имате работа па ќе се видиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom