Фан Клуб: Пелистер

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
daj boze da ne ispadnete od liga nema na nisto da lici ligava nasa nema rivalstvo neam niso da ima

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
epa ako ne iskocite daj sponzor nekoj zemete da bide interesno zs vaka tapa e

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Пелистер ако испаднат од лига, и те како ќе се намали атрактивноста на лигата

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ne daj boze pak ke kazam nema da ima rivalstvo sea sloga ke vleze ke bide pak neso da se nadevame ama i so pelsiterr pojacan ke bide uste pojako ke ima rivalstvo golemo kako KOMITI-CKEMBARI I KOMITI- SVERCERI I CKEMBARI-SVERCERI se nadevam deka ke ima i ako imalo voopsto do sea

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Ме интересира зашто нема никаква конкретна акција од Чкембарите ни против ффм(афија) која што сметате дека преку судиите ви го руши клубот ни против мешетарите што ви се во управа (одново сте во финансиска криза и играте со полумладински состав). Или сепак тоа е строго задолжена група само да ја труби боки 13-ка кога играте против нас.
Аман, ние Комитите ли да ве молиме да си го спасите клубот, за да живее и вечното дерби!!!

Член од
29 август 2007
Мислења
132
Поени од реакции
0
Ме интересира зашто нема никаква конкретна акција од Чкембарите ни против ффм(афија) која што сметате дека преку судиите ви го руши клубот ни против мешетарите што ви се во управа (одново сте во финансиска криза и играте со полумладински состав). Или сепак тоа е строго задолжена група само да ја труби боки 13-ка кога играте против нас.
Аман, ние Комитите ли да ве молиме да си го спасите клубот, за да живее и вечното дерби!!!
Акција има но шо се криви Чкембарите кога нема спонзори и не можи да се купуваат јаки играчи.
А таа строго задолжена група стално ве :sekss: и сте учеле по нешто од неа.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ovoj suvco e najludiot covek so go znam hehehehe so prai taa grupa be aj dosta zboris gluposti samo so nas se sobirate a mi se praite nekoja ultrasi smesni ste

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Добро бе не сте на мирц вакви муабети што правите.
Како прво чии идоли сте вие Комитите? Чии...?
Навивичка група што демолира автобус на клубот за кој навива, кој физички се пресметува со играчите кои ги бодри, кој ги брка спонзорите од клубот... не е навивачка група за пример. Постојат други поцивилизирани начини за протест, ама нив луѓето ги знаат, а не дивјаците. Се знае за што е задолжена управата, за што играчите и за што навивачите. И темата е Фан клуб Пелистер, така да навивачите на Пелистер можат да пишуваат што сакаат, никој не ви одговара на вас, нити ве прашува што е и како е.

Последниот договор беше денеска воопшто да не се оди на Железарница, да се пријави дека автобусот се расипал, ама ете во последен момент се одлучиле да допатуваат во Скопје. Иначе уште неколку фудбалери деновиве добија исписница и полека но сигурно се повторува 2004та.

Ако имаш акал, ќе просперираш и во Битола и во Скопје и во Дедебалци.
Нормално дека сум локал патриот, исто како што си и ти... од една страна го напаѓаш градот, а од друга ти се допаѓал. А маршрутата е моја маршрута, горе-долу била иста како и таа на татко ми и на дедо ми.

Kajgana Shop

На врв Bottom