Фан клуб на "Ferrari"

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Cry baby, cry...

Стварно незнам шо плачите, секоја екипа си има подеми и падови. Кога беше Ферари 6 сезони шампион никој не кукаше... Изминатата сезона и оваа се вон конкуренција (за 2008 сетете се на битката помеѓу Хамилтон и Маса) и одма се јавуваат плачковци а.к.а. Фераристи. Што е проблемот? Не можете да гледате како има подобри тимови од Ферари? Па F1 не е Ферари, натпреварување е. Кој е најкреативен, најиновативен и најсмирен тој победува.

Јас стварно сум навивач на Мекларен, ама пред се сакам да гледам интересни трки и борби за прво место на патеката, баш како оваа сезона. И нема врска дали Мекларен и Ред Бул се во трка, ако се сеќавате на 90-тите и турбо ерата, Рено во Бенетон и Вилијамс беше неприкосновен. Па никој не се бунеше, сите уживаа во шоуто на Хил, Сена, Прост....

љољ :pos2:

F1 е Ферари!!!!!!!!!!!!!!

или Ф1 е Ред Бул или Ф1 е Браун ГП или Ф1 е Форс Индиа?????????? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ако еден фан плачи не значи дека сите фанови плачат хех

и нормално дека секоја екипа си има подеми и падови

а јас не знам како жан тод го прогласи Ф дактот (иновацијата на мекларен) за легален како и двојните дифузери лани и нормално мекларен ќе ја има предноста оти така му е развиван болидот со тој дел а другите нека се мачат на сред сезона

да беше на Ферари иновацијата одма сите ќе јадеа бурек (ами вака ами така ами Жан Тод е договорен со Ферари и не знам шо друго)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
^ Остај го ти Dzish пркна Мекларенот и сеа не јаде тука :pos2:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Е нема врска тоа што пркна мекларенот... јас си навивам за Мекларен со години, од времето кога Хакинен му држеше лекции на Шумахер. И немам видено некој фан на Мекларен, Рено или некој трет тим да плачи како што плачат фановите на Ферари. И сите групно плачите, факт е :)

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Е нема врска тоа што пркна мекларенот... јас си навивам за Мекларен со години, од времето кога Хакинен му држеше лекции на Шумахер. И немам видено некој фан на Мекларен, Рено или некој трет тим да плачи како што плачат фановите на Ферари. И сите групно плачите, факт е :)

Еј што сереш,што плачеме?Сеа малце ви попуштаме да се порадувате,кога ќе дојде Фетел у ферари,пак онаа старана песна ко со Шумахер ќе биде,е тогаш незнам кој ќе плаче.Шала на страна,оваа година сме подоле од очекуваното,али сепак има уште многу да крај,а Алонсо не заостанува малку.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еј што сереш,што плачеме?Сеа малце ви попуштаме да се порадувате,кога ќе дојде Фетел у ферари,пак онаа старана песна ко со Шумахер ќе биде,е тогаш незнам кој ќе плаче.Шала на страна,оваа година сме подоле од очекуваното,али сепак има уште многу да крај,а Алонсо не заостанува малку.
Баба ми кога ќе биде машка, дедоми ќе биде најголем педер... и ќе се бори за правата на геј популацијата во Македонија и ќе биде десна рака на Коче...

Празни муабети. Не прајме муабет кој ќе дојди, како зошто, туку прајме муабет дека сите Ферари навивачи прат дека F1 е Ферари. А Ферари не победува, констатно плачење насекаде. Овие погорни постови само го потврдуваат тоа, а јас сакам да дознаам зошто.

Член од
18 април 2007
Мислења
372
Поени од реакции
32
Овие погорни постови само го потврдуваат тоа, а јас сакам да дознаам зошто.
Тоа е во домен на психологија!!!

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Испадна дека и групњаци правиме :pos2:
Се собираме така повеќе души си го пуштаме тракичево и си рикаме како магариња :pos2: си се потсетуваме на времето кога победуваше ферари :pos2:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Овие погорни постови само го потврдуваат тоа, а јас сакам да дознаам зошто.
Тоа е во домен на психологија!!!
Сакаш да кажиш дека навивачите на Ферари се психопати па им треба психиолог за да си се помират со реалноста?

Не би се сложил со тебе....

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Баба ми кога ќе биде машка, дедоми ќе биде најголем педер... и ќе се бори за правата на геј популацијата во Македонија и ќе биде десна рака на Коче...

Празни муабети. Не прајме муабет кој ќе дојди, како зошто, туку прајме муабет дека сите Ферари навивачи прат дека F1 е Ферари. А Ферари не победува, констатно плачење насекаде. Овие погорни постови само го потврдуваат тоа, а јас сакам да дознаам зошто.

Ф1 е Ферари иако не победува (оти ако си замини Ферари нема да биди исто) сега можи ќе речиш

нема да биди исто туку подобро ќе биди :)

и се надевам дека в недела нема да плачиме групно......ПАК :pos:

ОК ај да пробаме поинаку

Ф1 е Мекларен - Мекларен е Ф1

:):):):):)

Вратата на Ферари и натаму е отворена за Роси

аман веќе со ова :tapp:

ќе дојди Роси на 38 год кога ќе направи хаха

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ф1 е Ферари иако не победува (оти ако си замини Ферари нема да биди исто) сега можи ќе речиш

нема да биди исто туку подобро ќе биди :)

и се надевам дека в недела нема да плачиме групно......ПАК :pos:

ОК ај да пробаме поинаку

Ф1 е Мекларен - Мекларен е Ф1

:):):):):)

Вратата на Ферари и натаму е отворена за Роси

аман веќе со ова :tapp:

ќе дојди Роси на 38 год кога ќе направи хаха
Како и да гледаш Ф1 без ферари нема да биди толку интересна и гледана. Сепак традиција на 50 години и 800 трки е во прашање што другите тимови треба да ја достигнат.

Ама пак, поради таа традиција и учество, нетреба да се лета во облаци и да се мисли дека Ф1 неможе без Ферари. Си гледал Ф3000? Или BMW шампионат? Ниеден од болидите не е Ферари, па пак има што да се види.

Не треба да се гледа во минатото, битна е сегашноста и иднината на натпреварувањата.

А тоа со Роси... е само маркетиншки трик за привлекување на внимание :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Како и да гледаш Ф1 без ферари нема да биди толку интересна и гледана. Сепак традиција на 50 години и 800 трки е во прашање што другите тимови треба да ја достигнат.

Ама пак, поради таа традиција и учество, нетреба да се лета во облаци и да се мисли дека Ф1 неможе без Ферари. Си гледал Ф3000? Или BMW шампионат? Ниеден од болидите не е Ферари, па пак има што да се види.

Не треба да се гледа во минатото, битна е сегашноста и иднината на натпреварувањата.

А тоа со Роси... е само маркетиншки трик за привлекување на внимание :)

не сум гледал Ф3000 ниту BMW шампионат оти не ми се гледаат такви пониски категории и не знам кога и каде ги даваат

и секако дека е битна сегашноста и иднината на натпреварувањата.............

:salut:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
не сум гледал Ф3000 ниту BMW шампионат оти не ми се гледаат такви пониски категории и не знам кога и каде ги даваат

и секако дека е битна сегашноста и иднината на натпреварувањата.............

:salut:
Тие пониски категории може многу повеќе да понудат од формула и тоа каде каде. Само земи гледај Wtcc и ке видиш што е права трка.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Тие пониски категории може многу повеќе да понудат од формула и тоа каде каде. Само земи гледај Wtcc и ке видиш што е права трка.
а кога има и на кој канал????????

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Со оглед дека сите возат ист болид (во BMW шампионат пример, има такви Опел, Мерцедес и тн), единствено разликата е во сетапот и поддесувањата на возачот... па се нијанси во прашање, и има претекнувања до бесвест, нешто налик на моторите. И е доста интересно за гледање за разлика од F1 каде што последниве 10 години немаме гледано дуел за прво место/шампионска титула. Се нешто калкулации, или некој е неприкосновен па сам си вози напред... не е тоа тоа... се знае F1 што треба да биде, треба да е врв на натпреварувањата и со самото тоа треба да биде поинтересна од пониските натпреварувања. А моментално е обратно, пониските натпреварувања нудат далеку повеќе возбудувања за публиката и навивачите.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Со оглед дека сите возат ист болид (во BMW шампионат пример, има такви Опел, Мерцедес и тн), единствено разликата е во сетапот и поддесувањата на возачот... па се нијанси во прашање, и има претекнувања до бесвест, нешто налик на моторите. И е доста интересно за гледање за разлика од F1 каде што последниве 10 години немаме гледано дуел за прво место/шампионска титула. Се нешто калкулации, или некој е неприкосновен па сам си вози напред... не е тоа тоа... се знае F1 што треба да биде, треба да е врв на натпреварувањата и со самото тоа треба да биде поинтересна од пониските натпреварувања. А моментално е обратно, пониските натпреварувања нудат далеку повеќе возбудувања за публиката и навивачите.
а како тоа ист болид (еден производител на шасија или еден мотор)

и кога има и на кој канал (втцц и беемве шампионати)

Kajgana Shop

На врв Bottom