M1K1 007
не у еу
- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.796
- Поени од реакции
- 571
Cry baby, cry...
Стварно незнам шо плачите, секоја екипа си има подеми и падови. Кога беше Ферари 6 сезони шампион никој не кукаше... Изминатата сезона и оваа се вон конкуренција (за 2008 сетете се на битката помеѓу Хамилтон и Маса) и одма се јавуваат плачковци а.к.а. Фераристи. Што е проблемот? Не можете да гледате како има подобри тимови од Ферари? Па F1 не е Ферари, натпреварување е. Кој е најкреативен, најиновативен и најсмирен тој победува.
Јас стварно сум навивач на Мекларен, ама пред се сакам да гледам интересни трки и борби за прво место на патеката, баш како оваа сезона. И нема врска дали Мекларен и Ред Бул се во трка, ако се сеќавате на 90-тите и турбо ерата, Рено во Бенетон и Вилијамс беше неприкосновен. Па никој не се бунеше, сите уживаа во шоуто на Хил, Сена, Прост....
љољ :pos2:
F1 е Ферари!!!!!!!!!!!!!!
или Ф1 е Ред Бул или Ф1 е Браун ГП или Ф1 е Форс Индиа?????????? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ако еден фан плачи не значи дека сите фанови плачат хех
и нормално дека секоја екипа си има подеми и падови
а јас не знам како жан тод го прогласи Ф дактот (иновацијата на мекларен) за легален како и двојните дифузери лани и нормално мекларен ќе ја има предноста оти така му е развиван болидот со тој дел а другите нека се мачат на сред сезона
да беше на Ферари иновацијата одма сите ќе јадеа бурек (ами вака ами така ами Жан Тод е договорен со Ферари и не знам шо друго)