Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
И вие не поминавте ништо подобро од МекЛарен. Предноста е на ваша страна пошто Маса стартува понапред од Луис, но сепак утре ќе се вози на дожд, а да не зборам како стои Маса на такви услови. Доволно е само да наведам 04.07.08 F1 British Grand Prix (Silverstone) ... :smir:

И вие не поминавте ништо подобро од МекЛарен. Предноста е на ваша страна пошто Маса стартува понапред од Луис, но сепак утре ќе се вози на дожд, а да не зборам како стои Маса на такви услови. Доволно е само да наведам 04.07.08 F1 British Grand Prix (Silverstone) ... :smir:

Vo sto da se oblozime deka Hamilton se otkazuva vo 1krug???A masa ke bide 2 ili 3 1nema sansa!

Се намали разликата на 1 поен.Очекувам следната трка висок пласман .(за Маса),а за Кими......се разбуди во последните 10 круга,ама џабе....сега нека вози добро за да го задржиме првото место(кај конструкторите).

Vo sto da se oblozime deka Hamilton se otkazuva vo 1krug???A masa ke bide 2 ili 3 1nema sansa!

Said somethin' ... :kesa:

Ја користам оваа прилика за да му се заблагодарам на Кими кој се погрижи на ивонреден начин МекЛарен да му се доближи на Ферари на само 5 бода во трката на конструктори. Грасиас Кими ... !!!* :wink:

Ја користам оваа прилика за да му се заблагодарам на Кими кој се погрижи на ивонреден начин МекЛарен да му се доближи на Ферари на само 5 бода во трката на конструктори. Грасиас Кими ... !!!* :wink:

Problem with the net.I was wrong.Toa e sekoj gresi mislev ke se otkaze ama ubavo startuvase vozese dobra ama i prgava trka.Hamilton ne sekogas e cist i zatoa ne treba da zborite!!!!!Ovaa trka go izbutka Webber nz dali se sekavate,toa e alcnost!!!Kako da e 2godisno dete!!:smir:

Грасиас Хејки што сеуште неможете да не стигнете. :tapp:

A зошто Маса смета дека нема да ја добие потребната помош од Кими за освојување на титулата????? Дали Кими е дотолку не хуман човек?:toe:

A зошто Маса смета дека нема да ја добие потребната помош од Кими за освојување на титулата????? Дали Кими е дотолку не хуман човек?:toe:

Да бее... ам кога е пијан само... не знам ама мислам дека треба да му помогне на маса

Е незнам за тоа, на 5 бода ви дојдовме, па сеа размисли си на кој ќе бидеш захвален и колку ... !!!* :wink:

:tv:

Епа тоа е и ти кажав. Цела сезона Мекларен е зад Ферари. А цела сезона Хамилтон е прв во бодови. И сега кој е крив што Ферари е пред Мекларен? За разлика од Мекларен, Ферари има двајца одлични возачи. :wink:

Епа тоа е и ти кажав. Цела сезона Мекларен е зад Ферари. А цела сезона Хамилтон е прв во бодови. И сега кој е крив што Ферари е пред Мекларен? За разлика од Мекларен, Ферари има двајца одлични возачи. :wink:

Да де, формата на Кими е застрашувачка што дури 3 трки по ред нема бод освоено ... :tapp:

Да де, формата на Кими е застрашувачка што дури 3 трки по ред нема бод освоено ... :tapp:

Без разлика на резултатите од последните 3 трки, Кими е шампионски возач. На почетокот од сезоната за конкуренти за шампионската титула ги рачунаа Кими, Маса и Хамилтон. Во Ферари двајцата возачи возат за шампионската титула, а во Мекларен Хејки може да биде само подршка за Хамилтон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom