Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вие не поминавте ништо подобро од МекЛарен. Предноста е на ваша страна пошто Маса стартува понапред од Луис, но сепак утре ќе се вози на дожд, а да не зборам како стои Маса на такви услови. Доволно е само да наведам 04.07.08 F1 British Grand Prix (Silverstone) ... :smir:
Vo sto da se oblozime deka Hamilton se otkazuva vo 1krug???A masa ke bide 2 ili 3 1nema sansa!
Vo sto da se oblozime deka Hamilton se otkazuva vo 1krug???A masa ke bide 2 ili 3 1nema sansa!
Said somethin' ... :kesa:
Ја користам оваа прилика за да му се заблагодарам на Кими кој се погрижи на ивонреден начин МекЛарен да му се доближи на Ферари на само 5 бода во трката на конструктори. Грасиас Кими ... !!!* :wink:
Said somethin' ... :kesa:
Ја користам оваа прилика за да му се заблагодарам на Кими кој се погрижи на ивонреден начин МекЛарен да му се доближи на Ферари на само 5 бода во трката на конструктори. Грасиас Кими ... !!!* :wink:
A зошто Маса смета дека нема да ја добие потребната помош од Кими за освојување на титулата????? Дали Кими е дотолку не хуман човек?![]()
Грасиас Хејки што сеуште неможете да не стигнете.![]()
Е незнам за тоа, на 5 бода ви дојдовме, па сеа размисли си на кој ќе бидеш захвален и колку ... !!!* :wink:
:tv:
Епа тоа е и ти кажав. Цела сезона Мекларен е зад Ферари. А цела сезона Хамилтон е прв во бодови. И сега кој е крив што Ферари е пред Мекларен? За разлика од Мекларен, Ферари има двајца одлични возачи. :wink:
Да де, формата на Кими е застрашувачка што дури 3 трки по ред нема бод освоено ...![]()