Омилен цртан лик:)

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување

Вашите омилени цртани ликови се

• Вкупно гласачи
    40
hehehe..pukanki i ke go vikanm zaedno da gledame i da se smeeme..hehe
Барем и сок да ми дадеш можеби од толко смеење и можно е случајно да се задавам...
Јас мислам ке биде страшно, ке изгасеме струјата и ке гледаме Courage The Cowardly Dog до сабајле...
PS. Само ако снема пуканки хммм...:pos2: после ке треба со прстот во рака хехе

Барем и сок да ми дадеш можеби од толко смеење и можно е случајно да се задавам...
Јас мислам ке биде страшно, ке изгасеме струјата и ке гледаме Courage The Cowardly Dog до сабајле...
PS. Само ако снема пуканки хммм...:pos2: после ке треба со прстот во рака хехе

hehehehee..nene nema da snema pukanki ..a svetlo nema da se gasi zatoa sto ne sakam temni mesta :baeh: taka da......hehee

hehehehee..nene nema da snema pukanki ..a svetlo nema da se gasi zatoa sto ne sakam temni mesta :baeh: taka da......hehee
Добро... како ке кажеш
btw: Не го наброив Batman во 6 сабајле станував заради него, на цело бев откачен :tv:

Кендибејб, ако продолжиш да ги труеш темите на форумот со коментари пократки од 60 карактери (пошто нема да ме сфатиш - тоа се букви и интерпункциски знаци) кои ја содржат следнава содржина:

"hAihaeaiheahea"

"Pozz"

"lele i jas so nikoj od forumov ne se znam" - пази, ова 50 пати го имаш пишано во темата за запознавање.

"ne te svativ"

":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:"

И така натаму...

... Ќе бидеш перманентно банирана од форумов. Односно ќе мораш да посетуваш форум кој е еквивалентен на твоето интелектуално ниво. Без навреда, ама на форумов се дискутира - не се пишува само колку да се напише. Дај олади малце со глупи коментари.

Најдобронамерно прифати ја критикава. Ако не се согласуваш - едноставно пресели се на Идивиди на пример.

Кендибејб, ако продолжиш да ги труеш темите на форумот со коментари пократки од 60 карактери (пошто нема да ме сфатиш - тоа се букви и интерпункциски знаци) кои ја содржат следнава содржина:

"hAihaeaiheahea"

"Pozz"

"lele i jas so nikoj od forumov ne se znam" - пази, ова 50 пати го имаш пишано во темата за запознавање.

"ne te svativ"

":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:"

И така натаму...

... Ќе бидеш перманентно банирана од форумов. Односно ќе мораш да посетуваш форум кој е еквивалентен на твоето интелектуално ниво. Без навреда, ама на форумов се дискутира - не се пишува само колку да се напише. Дај олади малце со глупи коментари.

Најдобронамерно прифати ја критикава. Ако не се согласуваш - едноставно пресели се на Идивиди на пример.

ok fala ....pa dobro dee mislam treba vreme da se uklopam i nema lutis fala bogu ...pozzz

ok fala ....pa dobro dee mislam treba vreme da se uklopam i nema lutis fala bogu ...pozzz
Па ете, јас ќе се обидам да те научам како се дискутира.
Значи - ќе се обидам.

1) Исфрли го тоа "pozz" - нема никаква поента. Сите што користат "pozz" ги сметаме за дечурлана.

2) Пишувај на кирилица (објаснето е со слики).

3) Кога ќе прочиташ тема - прочитај го првото мислење и види што всушност сака авторот на темата да каже, или за што сака да се дискутира. Не треба само насловот да го читаш. Пример беше „Пишуваме на зададена тема - Воз...“ која е тема на која се пишува поезија. Ти на неа си пишала "jas nikogas se neam vozeno so voz :toe:".

Не можеш да очекуваш да се вклопиш ако не ги почитуваш овие основни (непишани) правила.

Pozz.

Џери од Том :) :) :)

И Били и Менди :

3730785.jpg

Посебно Били.. Хаха, неам видено поглупо суштество :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom