Книги, е-книги, туторијали и слично

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
@Nebo666

API не се програмира тоа се пакет на класи спакувани во хиерархиска пирамида. API во превод е- апликејшн програминг интерфејс.

Ел луге ве молам помагајте, треба да спремам матурска проектна задача за Pascal и C++, па итно ми треба линкови. Ве молам помош мн ке ми помогнете,
и да потоцно ми требаат историјатите на програмите фала ви однапред на сите помагатели

Delphi tutorijali i nesto kratko istorijatot
:toe:?????????????????/

Некоја е-книга за скриптирање??????Во било кој програмски јазик(ако е така:kesa:)

Некоја е-книга за ХТМЛ и Делфи и АСП.НЕТ????????

HTML, Delphi и ASP.NET... имаш еден тон туторијали, само што се на англиски, на македонски тешко дека ќе најдеш освен нешто за HTML.

Има една книга C++ на српско хрватски јазик мислам.. ако некој знае линк до таа книга ке ве молам постнете.. нема кај веќе не пребарав ништо не најдов, edinstveno na nekoj forum ako ne e stavena. Книгата се вика "C++ Nauciti za 21 dan".

Има една книга C++ на српско хрватски јазик мислам.. ако некој знае линк до таа книга ке ве молам постнете.. нема кај веќе не пребарав ништо не најдов, edinstveno na nekoj forum ako ne e stavena. Книгата се вика "C++ Nauciti za 21 dan".

А што им фали на Англиските?

Еве ти една на Хрватски, може ке ти се најде. Оваа е почетничка, не знам ти што точно бараш.
http://rapidshare.com/files/2079812...programiranje_za_apsolutne_pocetnike.pdf.html

На ПП ја имаш книгата :)

Ако може и мене да ми ја пратиш книгата... позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom