AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
Каде во Скопје можам да одам на курс за фотографија и колку е цената на курсот? Почетнички курс, да научам од нула се' како што треба.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде во Скопје можам да одам на курс за фотографија и колку е цената на курсот? Почетнички курс, да научам од нула се' како што треба.
Као ќе научиш полесно со апарат на филм?да, сега скоро сите што имаат апарати имаат дигитални, ама јас мислам дека со фимлот е поитересно а и со него можеш полесно да научиш да сликаш.
Као ќе научиш полесно со апарат на филм?
Функциите се истите, дури и малце по лимитирани. Ако сакаш веќе да научиш да сликаш, наравно нема да земеш SLR туку ќе земеш DSLR. Башка дур да научиш на обичен апарат, ќе се убиеш пари фрлајки за развивање, за да се помачиш да сфатиш/воочиш кај ти била грешката.
многу сакам да фотографирам имам обичен оној дигиталец кој се носи и во џеб и една година и повеќе може гo молам татко ми да ми купи фотографски апарат од оние професионалните DSLR со добри објективи како што се Никон д 500,Никон д5100 ,и деновиве ќе ми купат таков поклон за мојот 21ви роденден кој ми беше во август ,одвај чекам да ми купат дури од што толку сум нестрплив купувам само списанија за фотографија
Првите 10.000 фотографии се за да научиш правилно да го држиш апаратот.
Сега за сега, не гледам ништо што би ме воодушевило со идеја, креативност, реализација...
Лошо е што сега децава имаат само еден час неделно ликовна култура. Мојата прва успешна фотографија ја направив според она што го учев на часовите по ликовно.
ReFoto-250 денари,во него има доста добри и корисни работи,од дигитална фотографија па се до аналогна,во новиот број имаше за денот на македонската фотографија,не сум седнал новиов број да го читам ама неделава ќе седна да го читам пред да ми го купат DSLRАј биди добар и кажи ми кои списанија, и колку пари ги зема?!![]()