Фан клуб: Роџер Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Нека му е честито на Роже,во одлична форма влегува пред УС Опен по мене и со мареј финалето ќе го добиеше да не имаше толку прекини заради времето.

Како и да е ќе има опасен тенис од другито Понеделник на Еуроспорт!!!

Изненади Фиш што воопшто успеа да земе сет, но нереално беше да се очекува негова победа. На тврдава подлога Федерер покажува дека е во топ форма, додека многумина потфрлија.

Изненади Фиш што воопшто успеа да земе сет, но нереално беше да се очекува негова победа. На тврдава подлога Федерер покажува дека е во топ форма, додека многумина потфрлија.

Јок далеку е од топ форма, имаше некои 40 и кусур неизнудени. Игра добро ама страшно му фали концентрација за финиширање на поените, агресивност и константа во играта. Иако е далеку подобар од периодот кога се играше на трева сепак прави доста грешки.

Сепак честито Роже! :cuc:

Две финалиња по ред, споредено со играта на другиве тенисери од топ 10, сепак е во топ форма. Кога Фиш успеа да стигне до финале на мастерс, сè е кажано.

Честитки за Роџер Федерер.Иако не дојде баш лесно до победата ми ја исполни душата.
Секоја чест кралу :cuc:

:vozbud: Вечер ќе биде интересно,Роџ вс Мелцер по вторпат оваа година на грендслем...:D

Roger+Federer+vs.+Tweener+Between+Legs+Shot+vs.+US+Open+2010+2.jpg

The magic shot from Federer:D

http://www.dailyvsvidz.com/2010/09/roger-federer-vs-tweener-between-legs.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom