Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
За толку малку оштетување менуваш цело крило? Јас мислев којзнае колку ја згмечија ксарата...Нешто мајстор се правев вчера, мерев ново крило дали е се ОК, па еве демек да појасниме како се менува крило...ако е на штрафови
Изгледа малце оштетено, ама целото стана некако брановидно...доста беше изместено некако.За толку малку оштетување менуваш цело крило? Јас мислев којзнае колку ја згмечија ксарата...
земи неонки што се виткаат и состави имекако мозе јас сам да си направам доле да свети и кога ке свети да има на асфалтот име исписано а на пример ако свети плаво со плаво ке има исписано доле име дали нкој знае да ми казе зборам тоа да бидне ставено на кола или мотор .
pa ke bidne mnogu golemo kade posle moze toa da go smestam na motor ili nema da bidne ?земи неонки што се виткаат и состави име
pa ke bidne mnogu golemo kade posle moze toa da go smestam na motor ili nema da bidne ?земи неонки што се виткаат и состави име
Јас приклучував радио со вакви приклучоци во нивата... само што имаше 8 пински влез (за 4 звучки) и 4 пински влез (маса, струја, струја од светла и струја за електрична антена). Ова твоево некако изрод ми делува.Дали некој може да помогне околу поврзување на Радио Blaupunkt calgary mp35 во Опел Астра Г. Проблемот е што Астрата има команди на волан за радиото а со новово радио не можам да го постигнам тоа. А знам дека не е правилно поврзано по тоа што ако пее радиово само со контакт и да ја запалиш колата, радиото се исклучува.
Ова се приклучоците на радиото
Прегледај го приврзокот 31768
Ова каблите од колата
Прегледај го приврзокот 31769
Привите два приклучоци што се заедно влегуваат во радиото а тој третиот што е малку одделен е поширок и не може да се намести. Не е проблем за таков ќе најдам некаде ама не знам кај да ги ставам жиците. Во радиото има еден куп пинови во третиот приклучок а остануваат само 6 жици и незнам кај да ги распоредам.
Ако помогне некој... ќе има пиење )))