Најдобар натпревар кој сте го гледале до сега

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
LIverpul i celzi 1-4 pred 3 godini mn dobra utakmica.Se posramija navivacite tamu na enfild. Doma da izgubat 4-1 eejj a demek najdobrata publika ja imaat hehe. i everton celzi 2-3. Presvrt so prekrasni golovi od dalecina na lampard i na drogba od 40m

LIverpul i celzi 1-4 pred 3 godini mn dobra utakmica.Se posramija navivacite tamu na enfild. Doma da izgubat 4-1 eejj a demek najdobrata publika ja imaat hehe. i everton celzi 2-3. Presvrt so prekrasni golovi od dalecina na lampard i na drogba od 40m

Dobra utakmica bese zasluzeno ne skapavte,samo ne mi e jasno so ima veze toa so toa deka demek bile najdobrata publika na svet.Koa ke peat navivacite na Chelsea a timot da im gubi 3-0 i pak da im davaat podrska ke kupam dres od Chelsea i ke pocnam za niv da navivam:pos2: Pozdrav

NIsto nma veze publikata samo mi bese kef sto epten gi posramija. A gledam ti nikogas nema da zemes dres na celzi posto celzi nikogas nema da gubi 3-0 heheheh. Ugledajte se malku na nas 4ipol godini doma sme bez poraz heheh

Не сакам да сум пристрасен,ама Баерн-Хетафе за мене беше најдобриот натпревар што сум го гледал до сега,пошто после баба ми на клоци ме дигна,коа виде дека кутијата со Лексилиум и е празна.Такво нешто немам гледано,станов у воздух го дигнав.

.Barcelona-Athletico Madrid 5-4, spanski kup 96/97
0-1 Pantic, 0-2 Pantic, 0-3 Pantic, 1-3 Ronaldo, 2-3 De la Pena, 2-4 Pantic, 3-4 Figo, 4-4 Ronaldo, 5-4 Pizzi.

Ваљда тоа е Милан-Ливерпул финалето во Истанбул...

Барселона- Реал, во полетот на Роналдо, Фиго и сл.

Арсенал- Манчестер, периодот на Овермарс,Беркамп...

Тоа беа лудница натпревари!

koa gi plesnavme real na delle alpi 3-1.koa utna penal zidanco.placev od sreka doma

Милан - Ливерпул , после натпреварот депресија до максимум

JUVE - REAL 3-1
CHELSEA - BARCELONA 4-2
FRANCE - ENGLAND 2-1 euro 2004
CZECH REPUBLIC - NETHERLAND 3-2 euro 2004
BARCELONA - REAL 3-3
IMA USTE MNogu...

Финале ЛШ 1999 Манчестер-Баерн Минхен заради невидениот пресврт и адреналинот што го осетив,Франција-Бразил четвртфинале на светското во Германија заради мајсториите на виртуозот Зидан.

Реал Мадрид -Баер Леверкузен 3-1...... Голот на Зизу лудило....... Имам милион омилени натпревари баш добра тема.......

Лацио -Интер 4-2 200?........ Последна сезона на Роналдо во Интер, се утепа од плачење, ПОБОРСКИ ги поздрави ауууууууууууу ежење, почеток на мај беше ауууууууу скарица леташе, дожд, ама мерациииииии

Милан-Ливерпул,со 10-15 деца бев обложен дека Ливерпул ќе биде шампион.Баш тогаш бевне на екскурзија во Пелистер и таму го гледавме финалето:)На 3-0 ме отепаа од зафркавање,но потоа.... :)

Милан - Ливерпул 3-3
Холандија - Италија на минатото европско во Португалија
Чешка - Холандија на истото натпреварување
Македонија ЃП - Шкендија финале на купот на Македонија
Јувентус - Милан 1-3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom