Манијаци за џипови

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ми купил Q7 црна...

А јас работам на случајот да дојдам до:

ford-uk-prices-kuga-cuv.jpg

Имав можност да го видам Фордот... Стварно е топ и внатре и надвор. За теренски перформанси, незнам, и не очекувам премногу бидејки 4х4 погон се добива само во најјаката верзија. Останатите се испорачуваат со погон на предните тркала.

Shadow во ауто билдот пишува дека Х6 ги изненадил али дека и понатаму кој сака вистински теренци ќе мора да бира од тие три. Х6 не успеал се али успеал повеќе од што се надевале додека другите 3 сето тоа го минат без никаков проблем.

Незнам баш... И ти да си организатор нема да се осудиш да шлапниш џипови со цена од над 300.000 евра во кал длабока пола метар или по некоја замрзната угорнина.

абе има и слики, и технички податоци...има се!!!иначе од тестираните,најскап е мерцедесот 87.000еур, па Х6-68,000, другите со окулу 40.000еур....

Shadow во ауто билдот пишува дека Х6 ги изненадил али дека и понатаму кој сака вистински теренци ќе мора да бира од тие три. Х6 не успеал се али успеал повеќе од што се надевале додека другите 3 сето тоа го минат без никаков проблем.

добро, али значи и Х6ката не е само за по пат,као шо се опишува на форумов, може да се носи рамо до рамо со вистинските теренци...тоа сакав да кажам, +Х6ка има најголема максимална,210км/ч, другиве слаби се....

carphoto.pl
Vie tuka pisuvate za BMW x5,x6,Tuareg,Audi q7 ama tie ,,dzipovi" namaat nitu T od terenci.Za nasi makedonski predeli samo Lada Niva i Uaz Hunter.UAZ hunter nov e okolu 7000 dolari a ekstra dzip e 2.5 cm3 dizel.Pa 7000 dolari e Spark taka da noviot model na UAZ hunter e zakon ima 7 sedista servo klima itn...A najvazno od se motorite se mnogu kvalitetni teraat i po 30 godini.Pa vie razmislete dali bi kupile Spark ili ova cudoviste.
uaz-hunter.jpg

definitivno ste zavisnici od 4x4 (i jas isto taka) :wink::wink:
barem ja imate li igrata uaz racing 4x4 mn e jaka:helou:

carphoto.pl
Vie tuka pisuvate za BMW x5,x6,Tuareg,Audi q7 ama tie ,,dzipovi" namaat nitu T od terenci.Za nasi makedonski predeli samo Lada Niva i Uaz Hunter.UAZ hunter nov e okolu 7000 dolari a ekstra dzip e 2.5 cm3 dizel.Pa 7000 dolari e Spark taka da noviot model na UAZ hunter e zakon ima 7 sedista servo klima itn...A najvazno od se motorite se mnogu kvalitetni teraat i po 30 godini.Pa vie razmislete dali bi kupile Spark ili ova cudoviste.
uaz-hunter.jpg

A kaj го продаваат кај нас?:)
Уште го нема...
Да го има за тие пари, одма би зел, ама го нема бе баце...:)

Уште го нема...

Јас би играл вака

Mahindra Thar 2.5D €12.000
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=412998

Ќе се распрашам утре дали ќе ја носат тука, живеам со тие што ги носат Махиндрите кај нас.

Е ова е веќе нешто. Само незнам дали е влезен во сериско производство.
Land%20Rover%20LRX%201.jpg

Е ова е веќе нешто. Само незнам дали е влезен во сериско производство.

Имаше некои најави, не знам како е ситуацијата. Не сум многу по британците. :nesum:

Уште го нема...
Не знам кај го има инаку цената му е 7500 долари и го добиваш ист како на сликата со фул опрема(ФУЛ ЗА УАЗ).Крајно може од русија да се купи.
EDIT:Ova go najdov na stranata http://www.ladaparts.ru/uaz.php
Price for new UAZ 469 Hunter is about USD 7.500 ,and there are no any taxes for export.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom