G
Затоа што не постои. Ubuntu netbook и ubuntu desktop се споени во 11.04 верзија.Као се викаше онаа верзијата на убунту за мали 10инчни ноутбуци што е (убунту официјална е) не можам да ја најдам на официјалната им страна.
А не е боље 11.04 или поише перформанси бара?Затоа што не постои. Ubuntu netbook и ubuntu desktop се споени во 11.04 верзија.
Ќе ти пратам по пп торент од 10.10 се разбира
Уствари подобро е 11,04 одколку постарите верзии бидејќи е побрз и многу подобрен.А не е боље 11.04 или поише перформанси бара?
За мал 10 инчен нетбук што препорачувате?Уствари подобро е 11,04 одколку постарите верзии бидејќи е побрз и многу подобрен.
11.04 Без разлика дали е нетбук или десктоп.За мал 10 инчен нетбук што препорачувате?
Нц, имаше порано UNE (убунту нетворк едишн) али веќе не постои.Да не мислиш на edubuntu за професорските лаптопи?
Oд каде па сега SP2 Windows, кога SP1 е пред некој месец излезен?прашање го преинсталирав windosot и си ставив со servis pack 2 пред форматот ми беше со servis pack 1 е сега по ставањето на поновиот servis pack компјутерот значително ми ја намали брзината многу кочи едвај можам да гледам видеа на youtube и сега прашањето ми е дали ме зеза servis pack или проблемот е анти вирусот ( norton 360)
не за xp зборам конфигурација е следна процесор : intel celeron 1,70 ghzOд каде па сега SP2 Windows, кога SP1 е пред некој месец излезен?
WIN 7? така? како и да е, направи рестарт, и пушти само Youtube и види како ќе иде, ако зеза пак накнадно ќе ти кажам што да правиш.
П.С. Пиши каков компјутер имаш.
Прво, НИКАКО не ставај нортон на тој гомно процесор.прашање го преинсталирав windosot и си ставив со servis pack 2 пред форматот ми беше со servis pack 1 е сега по ставањето на поновиот servis pack компјутерот значително ми ја намали брзината многу кочи едвај можам да гледам видеа на youtube и сега прашањето ми е дали ме зеза servis pack или проблемот е анти вирусот ( norton 360)
?Прво, НИКАКО не ставај нортон на тој гомно процесор.
Второ, стави си Service Pack 3 a не 2.
Вади тоа шит антивирусот и стави си или Microsoft Security Essentials или некој NOD32