Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
проблем со македоскиот јазик :nesvest:
ми треба програм како Keylogger сега ме разбираш :helou:

Види пробај го овај можеби ке бидеш задоволен јас го користам и сум презадоволен имам целосна контрола можам да видам све што се правело на ком. REFOG Employee Monitor.:salut:

фала брате позд:salut:

--- надополнето ---

Види пробај го овај можеби ке бидеш задоволен јас го користам и сум презадоволен имам целосна контрола можам да видам све што се правело на ком. REFOG Employee Monitor.:salut:
фала брате :salut:

Ми треба "чиста" верзија на Spyware Doctor без вируси,тројанци и останати зезалици.

Добро, може лошо се изјаснив торентот да биде чист.

Има некој software за навигација, да инсталирам на лап топ ?

еве ти

Иначе ја би ти препоручил oва

Со докторот ќе имаш мака со лиценца, а малверот е одличен

Spyware doctor е овер-рејтед, да Malwarebytes е светлосни години понапред но не е real time скенер, т.е. работи само на интеракција со корисникот (on demand) за разлика од Spyware Doctor. Сепак инсталирање на Comodo Intеrnet Security е далеку подобра (поробусна и поцелосна) опција од Spyware Doctor, но треба да знаеш како да одговориш на повремените pop-ups, наменет е за корисници кои знаат нешто од нешто.

Имам HP принтер\скенер и откако инсталирав windows 7 не можам да го инсталирам цдто, на сред инсталирање ми јавува грешка дека верзијата не може да се исталира бидејќи верзијата е постара и не може да се инсталира на windows 7. Можно е некако да го користам скенерот без да преинсталирам постара верзија windows?

Имам HP принтер\скенер и откако инсталирав windows 7 не можам да го инсталирам цдто, на сред инсталирање ми јавува грешка дека верзијата не може да се исталира бидејќи верзијата е постара и не може да се инсталира на windows 7. Можно е некако да го користам скенерот без да преинсталирам постара верзија windows?

Дај информации за принтерот....

HP Deskjet F2280 Принтер, скенер, фотокопир...

Овде, може да ти побара да се регистрираш со е-маил и такви мастрафи, ако бара регистрирај, иначе овие се за 7ца за твојот принтер....поззз:smir:

инсталирав нов преабаруваш експлоер 9 а имам и претхосдно мозаила 4 и сега гледам во фавористс овиот истражувач експлоер 9 не ми ги презема историјата на тие страни што сум им направил ги додал у фаворитс. има ли начин тоа да се преземе да не мора сега секој линк повторно да го отворам и да го преместувам во новиот претражувач.

п.с. и уште нешто кога се прави и чистње на хард дискот и пвоторно инстлаирање виндовс дали и тогаш постои некој начин цела историја на линкови од прелистувачите да се сочува па после повторно да се стават линковите од фаворитс

инсталирав нов преабаруваш експлоер 9 а имам и претхосдно мозаила 4 и сега гледам во фавористс овиот истражувач експлоер 9 не ми ги презема историјата на тие страни што сум им направил ги додал у фаворитс. има ли начин тоа да се преземе да не мора сега секој линк повторно да го отворам и да го преместувам во новиот претражувач.
Не може ова, колку што знам јас. Ќе мораш рачно да ги внесуваш.

п.с. и уште нешто кога се прави и чистње на хард дискот и пвоторно инстлаирање виндовс дали и тогаш постои некој начин цела историја на линкови од прелистувачите да се сочува па после повторно да се стават линковите од фаворитс
Ако ги зачуваш во notepad, после ќе си ги ставаш исто како погоре што ти запишав.

Има, Mozilabackup, & Google Chrome Backup.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom