Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
проблем со македоскиот јазик :nesvest:
ми треба програм како Keylogger сега ме разбираш :helou:
Види пробај го овај можеби ке бидеш задоволен јас го користам и сум презадоволен имам целосна контрола можам да видам све што се правело на ком. REFOG Employee Monitor.:salut:

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
фала брате позд:salut:

--- надополнето ---

Види пробај го овај можеби ке бидеш задоволен јас го користам и сум презадоволен имам целосна контрола можам да видам све што се правело на ком. REFOG Employee Monitor.:salut:
фала брате :salut:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ми треба "чиста" верзија на Spyware Doctor без вируси,тројанци и останати зезалици.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Добро, може лошо се изјаснив торентот да биде чист.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Има некој software за навигација, да инсталирам на лап топ ?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
еве ти

Иначе ја би ти препоручил oва

Со докторот ќе имаш мака со лиценца, а малверот е одличен
Spyware doctor е овер-рејтед, да Malwarebytes е светлосни години понапред но не е real time скенер, т.е. работи само на интеракција со корисникот (on demand) за разлика од Spyware Doctor. Сепак инсталирање на Comodo Intеrnet Security е далеку подобра (поробусна и поцелосна) опција од Spyware Doctor, но треба да знаеш како да одговориш на повремените pop-ups, наменет е за корисници кои знаат нешто од нешто.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Имам HP принтер\скенер и откако инсталирав windows 7 не можам да го инсталирам цдто, на сред инсталирање ми јавува грешка дека верзијата не може да се исталира бидејќи верзијата е постара и не може да се инсталира на windows 7. Можно е некако да го користам скенерот без да преинсталирам постара верзија windows?

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Имам HP принтер\скенер и откако инсталирав windows 7 не можам да го инсталирам цдто, на сред инсталирање ми јавува грешка дека верзијата не може да се исталира бидејќи верзијата е постара и не може да се инсталира на windows 7. Можно е некако да го користам скенерот без да преинсталирам постара верзија windows?
Дај информации за принтерот....

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
HP Deskjet F2280 Принтер, скенер, фотокопир...
Овде, може да ти побара да се регистрираш со е-маил и такви мастрафи, ако бара регистрирај, иначе овие се за 7ца за твојот принтер....поззз:smir:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
инсталирав нов преабаруваш експлоер 9 а имам и претхосдно мозаила 4 и сега гледам во фавористс овиот истражувач експлоер 9 не ми ги презема историјата на тие страни што сум им направил ги додал у фаворитс. има ли начин тоа да се преземе да не мора сега секој линк повторно да го отворам и да го преместувам во новиот претражувач.

п.с. и уште нешто кога се прави и чистње на хард дискот и пвоторно инстлаирање виндовс дали и тогаш постои некој начин цела историја на линкови од прелистувачите да се сочува па после повторно да се стават линковите од фаворитс

T

Tetro

Гостин
инсталирав нов преабаруваш експлоер 9 а имам и претхосдно мозаила 4 и сега гледам во фавористс овиот истражувач експлоер 9 не ми ги презема историјата на тие страни што сум им направил ги додал у фаворитс. има ли начин тоа да се преземе да не мора сега секој линк повторно да го отворам и да го преместувам во новиот претражувач.
Не може ова, колку што знам јас. Ќе мораш рачно да ги внесуваш.

п.с. и уште нешто кога се прави и чистње на хард дискот и пвоторно инстлаирање виндовс дали и тогаш постои некој начин цела историја на линкови од прелистувачите да се сочува па после повторно да се стават линковите од фаворитс
Ако ги зачуваш во notepad, после ќе си ги ставаш исто како погоре што ти запишав.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Има, Mozilabackup, & Google Chrome Backup.

Kajgana Shop

На врв Bottom