Пробав и еве што е резултат на тоа несака да го инсталира пробав run as administrator:Немаш звук или?
--- надополнето ---
Симни си Аваст 6, најдобар е од слободните! еве ти линк.
Немој да заборавиш, во самото мени-интерфејс на антивирусот одкако ќе го иснталираш да ај регистрираш копијата..само треба мејл да внесеш и толку, имаш доживотна лиценца
П.С. Кога ќе ја симнеш инсталацијата, немој да ја иснталираш со дабл клик, него десен клик и ран ес администратор.
Може подетално? Phoenix ми е биосот...Треба дисејбл на флопито да му направиш, преку BIOS, значи рестартирај го компјутер, влези во BIOS и исклучи го флопито.
Може подетално? Phoenix ми е биосот...
Сликите се од ситуација кога се обидувам да го инсталирам Аваст.Проба со Аваст???
Како да го дознаам :/Моделот на матична точен кажи ми го...
Сликите се од ситуација кога се обидувам да го инсталирам Аваст.
Изгледа сум му ебал мамето на Видноусот нешо(а појма немам што би можело да биде).
Ај помагај жити бога.
Симни го ова, пушти го и потоа влези во mainboard табот и види го моделот.Како да го дознаам :/
Проблемот е шо компот мој е расипан и за него сакам формат а на друг седам :/Еве следи ги инструкциите внимателно!
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289
--- надополнето ---
Симни го ова, пушти го и потоа влези во mainboard табот и види го моделот.
http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.57-setup-en.exe
Епа прашај го спосптвеникот каква матична има, или рестартирај стискај delete додека се подига, и после влези во BIOS/ integrated peripheral и барај сетинг за floppy и направи му disable, кога ќе заврши тоа кликни save and exit= yes, рестарт и пробај да инсталираш..Проблемот е шо компот мој е расипан и за него сакам формат а на друг седам :/
Инаку ојдов во Phoenix и на почетната стр. имаше нешо diskette A:\ и Disabled и ми вика океy и после у форматот дек се чита CDто пак ме заеба и ми напиша A:\ и трепка квадрат. :///
ах таа сестра ти.. да не чачкала и нешо друго, покрај бришењето на нод?Пробав и еве што е резултат на тоа несака да го инсталира пробав run as administrator:
А и пробав run as PC1/C1(првиот извор со тоа run as)пак несака гледај што ми покажува.
се си мислам дека некој вирус му го ебал мамичето на видноусот.
Дај нека се најде некој нека помогне,2-3 месеци си го имам проблемов ај денес ај утре ке се нафатам да го средам никако да се решам.Од време на време ми се појавува blue screen,и откако ке ми се рестартира компјутерот ми го дава ова
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1071
Additional information about the problem:
BCCode: 124
BCP1: 00000000
BCP2: 86394024
BCP3: B2000040
BCP4: 00000800
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0