ok tnxДа.
Не го чепкај Pagefile, ќе си направиш повеќе проблеми.
ok tnxДа.
Не го чепкај Pagefile, ќе си направиш повеќе проблеми.
да7 Јуни 2010 го купив..
релативно нов е ?
Немој без пејџ фајл, намести кастом сајз, пример 500 мб.a particion wizard toa e nekoja programa da ja simnam od net ili
--- надополнето ---
vlegov vo virtual memory i vo particija C kaj so mi e windowsot stiklirano mi e na custom size ako go stikliram na "no pading file,, dali ke prestane da mi varira windowsot
Мислам дека ова ќе ти заврши работа I_Screen_Recorder_v8.0.0.2209.Да не отворам нова тема, ќе пишам овде.
Ми треба програма да снимам видео од zulu.mk и потоа да прикачам youtube т.е. да ми се зачува фајлот ко видео запис и после да можам да го ставам без проблеми на youtube.
Благодарам однапред.
Каква е таа ТВ картичка, дали може да се инсталира при секој компјутер или треба посебни приклучоци?!
Не ми е Асус :/Обична ТВ картичка Асус си има ЦД-инњ може да се инсталире на секој компјутер...
Може малку помош за програмава? Неможам да се снајдам, само слики правам, неможам да најдам да снимам. :SМислам дека ова ќе ти заврши работа I_Screen_Recorder_v8.0.0.2209.
Да прашам нешто... Имам во компјутерот ТВ картичка но кога пуштам да гледам ТВ ми заглавува сликата односно ако сакам да сменам програма ми заглавува..До што ке е проблемот а пред 3 дена го форматирав компјутерот..???
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101013202701AAk8Abqимам еден проблем на you tube на 50% од клиповите ми се појавува 500 internal server error ги пробувам клиповите од друг компјутер функционираат до што би можело да е проблемот?