T
Tetro
Гостин
Sony Sound ForgeИначе го пробав истово, и кога напраив decompress фајлот стана 800мб од 490.
Пробувам, па ако не успеам или не најдам, прашувам тука.
Sony Sound ForgeИначе го пробав истово, и кога напраив decompress фајлот стана 800мб од 490.
Пробувам, па ако не успеам или не најдам, прашувам тука.
како да извршам поделба на партиција Ц?
--- надополнето ---
пред некој ден ми го форматираа компјутерот и сега неможам да го симнам МСН а ги инсталирав сите updates и не го симнува што да правам?
како да извршам поделба на партиција Ц?
--- надополнето ---
пред некој ден ми го форматираа компјутерот и сега неможам да го симнам МСН а ги инсталирав сите updates и не го симнува што да правам?
добро ако извршам поделба ќе ми се избришат сите документи на партицијата или не?Можеш најдобро и најсигурно со HIREN'S BOOT CD,тоа ти е збир на повеќе алатки за тестирање, делење итн...компоненти во комјутерот, ја симнуваш ја режиш бутабилно цд и ја ботираш и имаш секакви алатки.... Еве линк од HIREN'S BOOT
http://www.9down.com/Hiren-s-BootCD-12-0-376272/
--- надополнето ---
Еве ти МСН
http://filehippo.com/download_msn_messenger/
--- надополнето ---
Еве ти МСН
http://filehippo.com/download_msn_messenger/
Е мислам ќе треба формат на цел хард ако го делиш, тргни си настрана фајлови и форматирај и после дели.... А за МСН и јас сеа не можам да симнувам од нивни сајт нз ми бара логирање на Windows Live...добро ако извршам поделба ќе ми се избришат сите документи на партицијата или не?
за мсн знам дека можам од оваа страница да симнам но мене не ми го симнува МСН essentails директн од нивниот сајт.
Самиот оперативен систем има таква опција но според мене најсигурно и најлесно со EASEUS Partition Master.како да извршам поделба на партиција Ц?
кај мене и со логирање не помагаЕ мислам ќе треба формат на цел хард ако го делиш, тргни си настрана фајлови и форматирај и после дели.... А за МСН и јас сеа не можам да симнувам од нивни сајт нз ми бара логирање на Windows Live...
а со тоа се ќе ми се избрише?Самиот оперативен систем има таква опција но според мене најсигурно и најлесно со EASEUS Partition Master.
Едноставно во програмата десен клик на Ц Партицијата и Rеsize. Намалуваш големината на партицијата и кликаш ок. После нели ќе остане празно место и правиш нова партиција со десен клик на празното место -Create и одбери ntfs file system и ок. Ќе кликнеш Apply најгоре , рестарт и то.
Еми симниго од FileHippo , исти К ... Во различно паковање.......пссс :smir:кај мене и со логирање не помага
Не не ништо не се бриши.кај мене и со логирање не помага
--- надополнето ---
а со тоа се ќе ми се избрише?
се работи за најновата верзија 2011 за виста и виндоус 7, ми вика треба да го инсталирам пакет от 2 и незнам уште некој додаток а се е инсталирано.Самиот оперативен систем има таква опција но според мене најсигурно и најлесно со EASEUS Partition Master.
Едноставно во програмата десен клик на Ц Партицијата и Rеsize. Намалуваш големината на партицијата и кликаш ок. После нели ќе остане празно место и правиш нова партиција со десен клик на празното место -Create и одбери ntfs file system и ок. Ќе кликнеш Apply најгоре , рестарт и то.
инаку ништо нема да се избрише
И кажи кој оперативен систем? која верзија на мсн? и дава некој еррор или?
Ако партиционираш не би требало ни еден фајл да се изгуби но секогаш се препорачува да имаш бекап за не дај боже ако при рестартот нешто се зезне.се работи за најновата верзија 2011 за виста и виндоус 7, ми вика треба да го инсталирам пакет от 2 и незнам уште некој додаток а се е инсталирано.
Не симнувај ништо, до торентот е. Симни си од друг торент, и види филмот да не, не е излезен воопшто. Се случува, и мене ми се има случено. Важно е дека не си го симнал филмот, туку фалш копијаможе помош околу гледање на филм...
вчера симнав филм од торент, и не ми го пушта т.е. у сите плеери ми вика отвори го со wmp и дека фалат кодекси, симнав k-lite фулл, инсталирав, рестартирав пс и пак ништо...неможам да гледам ниту еден филм во bs,winamp,wmp,vlc, и сегде се отваараат некој 18 секунди од филмот и кажува симни си кодекси преку wmp??? HELP!
Кој знае што си симнал ти...може помош околу гледање на филм...
вчера симнав филм од торент, и не ми го пушта т.е. у сите плеери ми вика отвори го со wmp и дека фалат кодекси, симнав k-lite фулл, инсталирав, рестартирав пс и пак ништо...неможам да гледам ниту еден филм во bs,winamp,wmp,vlc, и сегде се отваараат некој 18 секунди од филмот и кажува симни си кодекси преку wmp??? HELP!
да да класика значи а? ќе да е така...Не симнувај ништо, до торентот е. Симни си од друг торент, и види филмот да не, не е излезен воопшто. Се случува, и мене ми се има случено. Важно е дека не си го симнал филмот, туку фалш копија
п.с лет ми гес:
Ти се појавува тоа Парамонт Пикчрс, или кое и да е, после црно е и со бели огромни букви ти пишува тоа Download блабла...