- Член од
- 23 септември 2009
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 46
Симни Driver Genius Professional би требало да ти помогне. поззГо форматирав лаптопот и сега неможам некои драјвери да најдам...Ке сака ли некој да ми предложи некоја програма што ги препознава кои фалат и да ми даде точно име и верзија на истите драјвери. Инсталирав неколку програми, но ми бара регистрација. Имаше една многу добра, но не ми текнува како се викаше и не бараше ништо. Инаку Xp инсталирав, а лаптопот е NS Optimum.
Гледам во Device Manager фалат уште 4 драјвери, Multimedia Audio Controller, PCI Modem, Video Controller и Video Controller(VGA Compatible).
Исто и како другите, бара регистрација. Дај ако имаш?Симни Driver Genius Professional би требало да ти помогне. позз
Стај си Windows 7 Ultimate!Ако може некој да ми помогне да ми каже како да активирам vista home basic
Послужи се со GOOGLE a имаш и по торенти.S.O.S
slucajno nekoj da ne ima nekakov manual 4 dummies za aktiviranje na Windows 7 ? downloadirav eden patch - Windows 7 Activator Patch [2010], no nema vnatre nekakva instrukcija kako da si go installiram istoto. se zaebav so updatot sega mi go prepoznae not geniune windowsot !
Any ideas ?
fala odnapred
Пробај вака преку регистриајде решение за проблемов, ама побрзо ми треба. На лап топ ми се појавува на секои 15 мин за конекција на интернет ми дава work offline и try again и шо и да одберам по 15 мин пак ми се појавува, знае некој како да го исклучам тоа ? Бидејќи ми смета, на сред презентација ми се појавува...
Тебе те прашав, мислев дека си на win 7, каде проблемот што го опиша се решава на многу полесен начин. А ХР одамна го заборавив и како изгледа, нема да можам да ти помогнам, извини. :smir:XP, ако мене ме прашуваш.
НИКАКО!Дали некој има инсталирано Win. 7 на Систем со овие карактеристики:
Процесор - AMD Atlon 3400+ na 2,2 GHz
Рам Мем. - 512MB DDR1
Графичка - ATI Radeon so 256 MB
Прочитав негде дека треба минимум 1 GB Ram Mem. Затоа прашувам и се двоумам.
Поздрав!