Ми се ебе

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа на 6-ти сите голи да се појавиме во Миднајт,тоа е спасот. :music3:
Би било добро ама сепак, подобро е малку да бидаме провоцирани со минимум облека на себе нели? :)

И шо после, да се сидосаме сите...нејчам во пеколо да одам:pos2:

Абе сум ЗА нека сиби мајката...:vozbud:

Еми тогај шо тее гајле? белким, нема да има некоо сидасана или па и да има, нема јас или ти да ја подогаме баш таа :smir: биди оптимист ебаго...:tv:

Абе шо сте се запнале само ми се ебе та ми се ебе, ајде малце математика... значи:

Како за почеток може да започнете со изучување на + - / *...

За совладување на тие математички знаци потребно е првин да се соберете (+), потоа да си ја одземете облеката (-), па да си ги поделите нозете (/) и на крај да се множите (*). :toe:

Претпоставувам дека за прв пат во вашиот живот ќе ја засакате математиката. :icon_lol:

Би било добро ама сепак, подобро е малку да бидаме провоцирани со минимум облека на себе нели? :)

Еми тогај шо тее гајле? белким, нема да има некоо сидасана или па и да има, нема јас или ти да ја подогаме баш таа :smir: биди оптимист ебаго...:tv:

За добра ебачина ризикувам секакви болести...:drk::vozbud:

Ми се ебе...

И мене, ама немам со што...:nesum:

^ Абе ја да ебавам некој да видам какво е чувството на машките... :)

^ Абе ја да ебавам некој да видам какво е чувството на машките... :)

Еве мене, ама да не се разбереме погрешно, газот ми мој го исфрламе од игра...:vozbud::smir:

Одлично :vozbud:
Ќе ве оставам малце за tease
па ќе упаднам со црево да ја изгаснам жештината.

Ти ќе седиш и само ке набљудуваш, какво доживување ке ти биде тоа мх мх мераци, најубавиот секс без да го имаш....аххахаххаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom