Ми се ебе

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
hentai.jpg

Една слика илјада зборови:vozbud::vozbud::vozbud:

Насловот на темата е полн со мудрост:kesa::nesvest::nesvest::nesvest::uvo:

ми се ебе не ми се ебе...прашањето е сега

anabela-djogani.jpg

Татооо, татооо ај купи ми ја теткава :drk:

Цеца секој сака да ја клеца:back::pos2:

Насловот на темата е полн со мудрост:kesa::nesvest::nesvest::nesvest::uvo:

e последно што ти се прави?:baeh::baeh:

Цеца секој сака да ја клеца:back::pos2:

1.Прво темава е во сеир и е чиста заебанција.
2. Последно ми се спие.
3.И не е Цеца туку е Анабела ако не примети.
*4.Досега можеби немав некој посебен опинион за емовциве али благодарени на тебе имам :) eмовец еден :)
и да 5.ако ти се ебе кажи си а не ми изиграваш емостотел:)

Ми се ебе нешто постаро...ај бе местете нешто...ај, ај, ај, ај, ај, ај, ај, ај, ај, ај, ај, ај......

милфица нешто ?:)

Милфица, онака да ме забудали...искуство се тражи, страст чиста...а не ко младиве сакам кажам не знам речам...абе таа да те ебе а не ти неа....:drk:

Милфица, онака да ме забудали...искуство се тражи, страст чиста...а не ко младиве сакам кажам не знам речам...абе таа да те ебе а не ти неа....:drk:
Овде во комшииве имам тазе печена милфица :) знаеш милф а не да е мејчр па да ти се згрози,туку ем искусна ем лепа :)

Овде во комшииве имам тазе печена милфица :) знаеш милф а не да е мејчр па да ти се згрози,туку ем искусна ем лепа :)

Е, таква се бара...и јас имам в комшии, само шоако бе, кога немам ни скршена пара, а од сите страни саде долгој...
Абе се пазат бе, захтеваат дискреција...зарем не можат да ја согледаат дискрецијата во мојот жежок поглед...гад демет...мора по огласи да ги бараш хахаххаха:tapp:

Ми се ебе,ми се плаче :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom