Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблеми со Неро, кога пробувам да додадам фајл ми се појавува прозорче "Nero is not responding and needs to close" и се исклучува, го преинсталирав пак исто.. А при крај ми е интернетот со лимитот и не ми се симнува друго Неро - 200 мб, а си симнав ИмгБурн - 4 мб :) Затоа.
Немам никакви проблеми со ИмгБурн освен што не знам како да подесам за да можам повторно да режам на истиот диск :/

Симни неро 10. на замунда го има. 2гб е.
Добро е. не би требало проблеми да имаш

Што има врска каде е дискот ако не е оригинал? Мораш со пиратски работи. И ставај нормални слики, ништо не се гледа.

Па пиратско е ова де Adobe Master Collection CS4. Еве подобра слика:

problem.png

Па пиратско е ова де Adobe Master Collection CS4. Еве подобра слика:

problem.png

А проба ова да го инсталираш од ИСТИОТ СЕТАП на друг компјутер?

А шо врска има тоа?

А шо врска има тоа?

Епа ако СЕКАДЕ ти го прави истово, значи сетапот е нешто фаличен.

Пробај копирај се што имаш на хард диск и од таму инсталирај, не преку виртуелни цедиња.

Ах сега 14 гига исо фајл ќе го копирам на хард. Не.

луѓе,ве молам за помош,ми требаат драјвери за web cam delux QC9 pass za windows xp,или некој универзални драјвери за web cam delux!!
pleeeeeeeeease help!!

Луѓе помош! Ова не е баш совтверски проблем ама ми треба совет. Значи вака ми работиеше се ок компјутерот и не бев дома 5 дена и сега кога се вратив го пуштам ми работеше едно 10 мин и почна да мириоса некако како кога гори нешто или на некој истечен кондезатор и се рестартираше и пак ми се пушти на едно 5 мин и ми се рестартираше. Ако некој знае нека ми каже што е работа

Отвори го компјутерот.. исчисти и подмачкај ги кулерите. И ако можеш измери ги температурите на процесорот и графичката со Everest.

Луѓе помош! Ова не е баш совтверски проблем ама ми треба совет. Значи вака ми работиеше се ок компјутерот и не бев дома 5 дена и сега кога се вратив го пуштам ми работеше едно 10 мин и почна да мириоса некако како кога гори нешто или на некој истечен кондезатор и се рестартираше и пак ми се пушти на едно 5 мин и ми се рестартираше. Ако некој знае нека ми каже што е работа

Ти беше ли вклучен во струја додека не беше дома?

Зашо иам 2 Unallocated Space коа пробуем да снимам Windows. Зошто неможам да ги спојам?

Едната е добиена од Бришење партиција, а другата од Shrink.
Едната е 16гб,а другата 14.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom