- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
за графичката ги фати а за мрежната зафркава, не јавува Local Area Network :S
Хмм, пробај со ова. Прво одинсталирај го старото.за графичката ги фати а за мрежната зафркава, не јавува Local Area Network :S
види тукаимам едно прашање зошто ми ја јавува следнава порака Прегледај го приврзокот 31681 дали има вирус или што му е проблемот помош
пробај со мозила отвориПрограм што може да прикаже анимирани .gif фајлови во Win7.Тоа вградениот viewer не ги анимира.
хм.. не се симиња ова 503 error incorect, иначе при инсталирање на претходниот драјвер што ми го кажа го јавува оваХмм, пробај со ова. Прво одинсталирај го старото.
Имаш вирус. Ти треба антивирусна апликација.имам едно прашање зошто ми ја јавува следнава порака Прегледај го приврзокот 31681 дали има вирус или што му е проблемот помош
Епа тој вториот драјвер што ти го кажав, Realtek PCIe FE Family Controller, е правилниот, а првиот е грешен. Пробај пак ќе се симни. Треба да симнеш Auto Installation Program. Не заборавај првиот да го избришеш od Add/Remove Programs.хм.. не се симиња ова 503 error incorect, иначе при инсталирање на претходниот драјвер што ми го кажа го јавува ова
--- надополнето ---
p.s со driver genius најде некој ама не знам, нема тука на линкови од каде да ги симнам
http://www.driver-soft.com/html/121968.html
Ralink RT73 Series USB Wireless LAN Card Driver
http://www.driver-soft.com/html/141821.html
Realtek GbE & FE Ethernet PCI-E NIC Driver
Пробај на следниот начин да промениш autoreboot. И не е лошо скан со некоја антивирусна програма.кога одам turn off на pc-то наместо да ми се исклучи тој се рестартира....секогаш така е. дали некој имал нешто вакво и дали знае отприлика што е проблемот?!
--- надополнето ---
и дали знае некој како да бришам вируси преку command prompt:kesa:
Си ја исклучил таа функција веројатно... ама еднинствен начин за кој јас знам дека функционира е преку tune up utilities, па ако го имаш и си менувал нешто со него... од тоа е - ништо страшно деДали знае некој зошто ми го нема Log off копчето на стартменито.. еве слика..