Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Користете ја темата за софтверски проблеми и прашања. Споено.

Земав денес веб-камере(3 во едно), со микрофон и вентилаторче. Иста како оваа само без ушите:

Прегледај го приврзокот 31135

Се си е во ред, рабтат и микрофонот и вентилаторот и камерата на скајп ја пробав работи, ама ми треба ако има некоја програма да ја пуштам и да снимам со неа без да сум вклучен на скајп. Нема никаков модел на неа за да барам на интернет. Најверојатно како што мислам има 1 софтвер за повеќето камери што работи така, само не знам кој?

Не пишувај со фонт, пишувај со македонска поддршка.

Грешка моја :) Пишувам со македонска поддршка, после кога го вметнам во BS Player не се чита. Исто во Subtitle Workshop кога го пишувам се е Ок потоа снимам и не се чита :/

дечки како 2 пдф фајла да ги стаам у еден

Прегледај го приврзокот 31065

Не е којзнае каков проблем..ама стварно незнам што е решението. Не ми дава да отворам word, ми вика not enough space bla bla. А на другите јузери на pc-то, нема никаков проблем, го отвара word-от, а и цел microsoft office. Имам проверено, имам место на C:, D:, E:, има free disc space минимум 5-6 гига, кај кој како...помош некој ?:/
anyone ?

Може е виртуелниот РАМ??

Провери...
како и каде да проверам ?

провери да зачистиш со ccleaner.

Ако не помогне, имаш проблем со пермисиите

Чистев со ццлеанер, каде да проверам за пермисите ? да напоменам пак, на другите јузери на писито работи офис, само кај мене не.

каде да проверам за пермисите ? да напоменам пак, на другите јузери на писито работи офис, само кај мене не.
прочитав тоа и првиот пат

отвори word, најди properties, options, види на појќе места (ако не знаеш како треба, подобро не чепкај и користи го wordot преку друѓите јузери)

Чистев со ццлеанер, каде да проверам за пермисите ? да напоменам пак, на другите јузери на писито работи офис, само кај мене не.

Пробај го следнво од корисникот каде има проблем.
  1. Отвори My Computer
  2. Во полето Address ископирај го овај текст: %APPDATA%\Microsoft
  3. Избриши ги папкаите Office, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher (прати ги во канта, не shift delete)
  4. Сега во полето Address ископирај го овај текст: %LOCALAPPDATA%\Microsoft
  5. Прати ја во канатата (само delete) папката Office

Сега пушти го word. Ако не бива на друго место е проблемот, врати ги назад папките од кантата.

После формат, инсталиран Win 7, Avast Antivirus, Mozilla Firefox, Chrome, GOM player, Winamp И K-lite>

на секое кликање на линк во броузерите, ми отвара нов таб, google.com...
имал некој ваков анојинг проблем? како да средам?

Компјутерот не сака ниту да се рестартира, ниту можам да го изгаснам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom