Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали е за тука прашањево, ама не знам каде би го поставила. Дали може некој да ми препорача програм за конвертирање на текст куцан во македонски фонт, да го префрлам како да е куцан со македонска поддршка? Фала однапред :smir:

Не знам дали е за тука прашањево, ама не знам каде би го поставила. Дали може некој да ми препорача програм за конвертирање на текст куцан во македонски фонт, да го префрлам како да е куцан со македонска поддршка? Фала однапред :smir:

Додаток за Ворд, ЛС Конверт. Симни го отвори го и пишува како да се инсталира. Треба истата датотека да се ископира на едно место, пишува таму.

Ја знае ли некој финтата за да го отстранам "Genuine", знам дека нешто се пишуваше во Run, ама сум заборавил што

ако мислиш на онаа сина звезда ево ти решение.

ПОМОШ !!!
Има проблем со принтерот..кога ставив Windows 7 ги немам ништо податоците од стариот Windows.И сеа имам проблем со печатачот..незнам кај ми е ЦД-то за инсталирање,и сеа неможем да печатам,а камерата само се вклучи без ЦД т.е од самиот Windows 7.
Начин?

ПОМОШ !!!
Има проблем со принтерот..кога ставив Windows 7 ги немам ништо податоците од стариот Windows.И сеа имам проблем со печатачот..незнам кај ми е ЦД-то за инсталирање,и сеа неможем да печатам,а камерата само се вклучи без ЦД т.е од самиот Windows 7.
Начин?
како ти се вика принтерот, и серијата негова?

ПОМОШ !!!
Начин?

Ако е конектиран со интернет windows update ке си ги најде драјверите кои се подребни, оди, check for updates....

Вака сега, имам еден чуден проблем. Компјутерот ми работи добро. Арно ама ако пуштам звучници, кога веќе стартирал windows, понекогаш ми рестартира. Ако ги пуштам пред да пуштам компјутер или да дигне уиндоус, се е ок. Кој ми прави проблем? Звучниците или звучна карта или како се вика тој дел таму? Некој некое чаре да ми кажи?
Благодарам!

Може некој да објасни како се делат партиции подетално...ми треба хитно...благодарам однапред :P

Вака сега, имам еден чуден проблем. Компјутерот ми работи добро. Арно ама ако пуштам звучници, кога веќе стартирал windows, понекогаш ми рестартира. Ако ги пуштам пред да пуштам компјутер или да дигне уиндоус, се е ок. Кој ми прави проблем? Звучниците или звучна карта или како се вика тој дел таму? Некој некое чаре да ми кажи?
Благодарам!

Пробај со други звучници, ако пак се рестартира, зезната ти е звучната карта, ако не се рестартира, смени ги звучниците пошо имаат некој спој негде и враќаат струја на звучната карта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom