T
Tetro
Гостин
зависи до тоа, каков антивирус имашja imam edno prasanje dali treba da imam antivirus i antispywer ili samo ednoto od dvete inaku fala za programot
зависи до тоа, каков антивирус имашja imam edno prasanje dali treba da imam antivirus i antispywer ili samo ednoto od dvete inaku fala za programot
Првото доста е. Ама за превенција а за чистење на веќе заразен систем сите карти се отворени. Антвирус, антиспајвер анти ова анти она.ja imam edno prasanje dali treba da imam antivirus i antispywer ili samo ednoto od dvete inaku fala za programot
Wordpad, поедноставен здравје.Исти/сличен прогам на Microsoft Word,значи ми треба само за пишуваше.
Хитно е.
Тоа на сликата не е ни Windows, а не е ни PC туку е MAC, а оперативниот систем е MAC OS X или Hackintosh.Вака, имам windows xp, и гледам по темата скриншот некои јаки теми, како оваа
е сега, прашањето ми дали може да се ставаат таквi теми на xp?
Во управувачкиот софтвер од графичката се менува тоа.ај ако знае некој нека каже како да го решам проблемот
имам еден другар и нез како и шо правел али цел десктоп му е свртен на десно знае ли некој како да го врати ???
За вакво нешто провери ПП, не смеам тука линк. Работи перфектно, а се работи за Xp to Mac OSX Leopard skin!:helou:Вака, имам windows xp, и гледам по темата скриншот некои јаки теми, како оваа
е сега, прашањето ми дали може да се ставаат таквi теми на xp?
Иди преку Search, или Run и пиши "paint" и ќе го најдеш...вака некако сум го избришал пеинтот та ако знае некој нека ми каже како да го вратам
Прво, пробај во RUN пиши mspaintвака некако сум го избришал пеинтот та ако знае некој нека ми каже како да го вратам
Пробај на сите USB портови. Ако не сака, пробај вака:Кога ќе ставам USB на ком. , ми го најдува како Removable disc, арно ама ко ќе сакам да го отворам, ми вика дека на уесбето му требало формат, и ме праша дали да го форматирам. На сите уесбина вака, и плус и да му напрам формат, пак не можам да влезам во уесбво.
Чаре???
Корун?
Ај ќе пробам вечер. А бе од Табу компјутерот е, изгледа полн вируси е. Иначе ништо нема во портовите други.Пробај на сите USB портови. Ако не сака, пробај вака:
Стави го USB-то, ќе ти го појави како Removable Disc. Извади го рачно (без она Remove) и врати го во истиот порт одма. Пробај така 2-3 пати да видиш, успева
И што имаш приклучено во USB портовите? Модем? Тастатура? Нешто трето? Пробај извади се од USB портовите (освен нели тастатура и маус) па пробај после пак.