Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да слегнам видео од youtube? Ми пишува: No flash video found... Неможам ни 1 видео да слегнам... Да снимам друга верзија на youtube downloader или?

Да.. и мене вака ми правеше кога се пушташе на почетокот прашуваше дали сакам апдејт и отидов не и ми го појавуваше твојов проблем, после тоа го апдејтував и нема гајле.. :smir:

па, како го напиша ова? користеше друга тастатура? ако е така, до тастатурата е, земи си друга.

ако не, пробај со друга тастатура, ако и кај другата е исто, тогаш имаш проблем со нешто друго,

(првпат слушам за вирус за тастатура):neee:

копирам букви :)

Знам дека не е прашањево за тука ама да се обидеме.
Како да напраам кога ќе приклучам обичен микрофон у компјутерот и кога ќе зборам одма да се слуша на збучници?
Итно е ве молам кажете.:smir:

Знам дека не е прашањево за тука ама да се обидеме.
Како да напраам кога ќе приклучам обичен микрофон у компјутерот и кога ќе зборам одма да се слуша на збучници?
Итно е ве молам кажете.:smir:

Control Panel - Sound and Audio Devices - Volume - Advanced - најди го микрофонот тука, стај го до даска и одштиклирај тоа MUTE

И моето прашање не е за тука, но не најдов соодветна друга тема..
Барам програм за идентификување на песна од интернет радио, пример си слушам некоја песна на метрополис и сега не ја знам а сакам да ја симнам, постои ли такво нешто или слабо..?:)

И моето прашање не е за тука, но не најдов соодветна друга тема..
Барам програм за идентификување на песна од интернет радио, пример си слушам некоја песна на метрополис и сега не ја знам а сакам да ја симнам, постои ли такво нешто или слабо..?:)

Ќе зачуеш зборовите на песната и ќе ги пишеш на гугл:smir:

Некое програмче за правење на видеа,склопување,лепење на 2-3-4 видеа,со додатоци да си правиш најавна шпица и такви работи ??!!!

[Palancanac];3506440 напиша:
незнам дали е ова то4но за оваа тема ама то4но знам дека ми треба помош од вас:)
се извинувам за ова копирање мегутоа нз да ставам тука слика така да еве линк ви давам и ми треба брзо помошhttp://tinypic.com/view.php?pic=333hfg4&s=5

заборавив да опишам што е проблемот зна4и ми го дава тоа и што и да одам од двете или cancel пишува најдоле this document is locked го преинсталирав officeto ама не помогна ништо

Убаво ти вика, активирај си го програмот.

(или најди си крак/сериски)

Луѓе неможам да инсталирам Microsoft Office
еве што ми дава

еве што ми дава

Инсталираш Office 2010?

Избриши ги СИТЕ верзии што ги имаш претходно инсталирано, па рестартирај, па пробај после.

И пробај ја твојава инсталација на друг РС, да не случајно зезната.

еве што ми дава

Се ти пишува во грешката.

Земи си Рево, избриши ги сите претходни верзии на офисот, рестартирај пц и после пробај да инсталираш 2010.

Едит: Во исто време со Корун сме пишувале!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom