Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Еден другар има компјутер со Edubuntu и бара да му инсталирам и Windows 7 и да има два ОС. Па ако може некој совет околу ова оти досега не сум инсталирал два ОС на еден компјутер, а посебно не ако прво е инсталиран линуксов?

прати го процесот чекор по чекор овде, ова важи за линукс инсталиран прв и после да инсталираш виста/7-ца

Како да влезам во Word 2007 документ заштитен со пасворд? Пробав неколку работи, програмчиња, ама не бива.

Ај и за мене помош, на компјутерот кај тато на работа има слики. сликите се со зелени имиња и не може да се отворат, излеваат како thumbnals но не може да се отворат :toe:. Во properties кај атрибути на Advanced штиклирано е само Енкрипција, кога ја отштиклирам ми вика Acces denied (или сл. ).
Исто така не можам да ги копирам на усб. На компјутерот нема интернет, а за скриншот ептен ако е потребно.

ЕДИТ: OS: Win XP Proffesional, програм за гледање слики освен стандарните има и Пикаса.

Ај и за мене помош, на компјутерот кај тато на работа има слики. сликите се со зелени имиња и не може да се отворат, излеваат како thumbnals но не може да се отворат :toe:. Во properties кај атрибути на Advanced штиклирано е само Енкрипција, кога ја отштиклирам ми вика Acces denied (или сл. ).
Исто така не можам да ги копирам на усб. На компјутерот нема интернет, а за скриншот ептен ако е потребно.

ЕДИТ: OS: Win XP Proffesional, програм за гледање слики освен стандарните има и Пикаса.

Кога ќе отидеш на Advanced, таму кај енкрипцијата имаш копче DETAILS, таму расчепкај, види што е наместено.

Што бидна за мојот проблем ке има одговор тука или тешко?

Не знаев каде да го поставам прашањево, па можеби е за тука.
Одеднаш едниот ред на тастатурата не ми работи, дали е тоа некој вирус или нешто друго. Помош плиис :)

Одеднаш едниот ред на тастатурата не ми работи, дали е тоа некој вирус или нешто друго. Помош плиис :)

Извади ја и стави ја, па после види на друг РС, па на друг порт, па друга тастатура.... ќе си го најдеш проблемот.

Најлесен начин пробај со друга или истата провери ја на друга машина.

па, како го напиша ова? користеше друга тастатура? ако е така, до тастатурата е, земи си друга.

ако не, пробај со друга тастатура, ако и кај другата е исто, тогаш имаш проблем со нешто друго,

(првпат слушам за вирус за тастатура):neee:

Неможам да слегнам видео од youtube? Ми пишува: No flash video found... Неможам ни 1 видео да слегнам... Да снимам друга верзија на youtube downloader или?

Не можам да отворам ворд документ снимен на усб!
Пишува file version 0.0.0.0!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom