Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2: ок ваљда офис 2007 имаш, ти пуштив на пп сериски, пробај со тој :wink:

добро мило ми е што те насмеав но со тоа мислев дека ќе ти кажам се... :) фала енивеј

Ке може торент за македонски фонтови (ако мозе сите да ги има како една инсталација... не да бидат еден по еден ) Фала:smir:

Торент за македонски фонтови незнам да побарам:pos2:
Инаку тие шо ги имаш спуштано еден по еден можи да го ставиш во еден фолдер и готово.
Ајде ќе ти пуштам на маил:smir:

п.с.иако незнам зошто не користите македонска кирилична поддршка!!!

Програма за оделување на звукот и музиката од mp3 ?

Дечки зезнав работа.. имав windows xp и се решив да ставам и windows 7 мислејќи дека кога ке ми се уклучува компјутерот ќе може да бирам помеѓу xp-то и седмицата ама изгледа гадно сум се заебал, ве молам за помош ако има некој начин да го подигнам хп-то или пак ке треба форматирања.. ??:kesa::kesa::kesa:

OMFG, шо зелена сум треснал...

Ми треба програма која го отсранува гласот од музиката...

пс. убо напишав? :)

OMFG, шо зелена сум треснал...

Ми треба програма која го отсранува гласот од музиката...

пс. убо напишав? :)
дап,
програма нема
ама има финти со audacity

To do this in Audacity:

1. Import your stereo file into Audacity.
  2. Open the track menu (click the arrow next to the track title), and choose “Split Stereo Track.”
  3. Select the lower track (the right channel) by clicking it in the area around the mute/solo buttons.
  4. Choose “Invert” from the Effects menu.
  5. Using the track menus, change each track to “Mono.”
http://www.5min.com/Video/How-to-Remove-Vocals-in-Audacity-151482170

Дечки зезнав работа.. имав windows xp и се решив да ставам и windows 7 мислејќи дека кога ке ми се уклучува компјутерот ќе може да бирам помеѓу xp-то и седмицата ама изгледа гадно сум се заебал, ве молам за помош ако има некој начин да го подигнам хп-то или пак ке треба форматирања.. ??:kesa::kesa::kesa:

На кој начин инсталираше, Upgrade или Clean инсталација ?
И на истата партиција ли ги стави и XP и 7 ? Ако си направил така прости се од XP-то :helou:

На кој начин инсталираше, Upgrade или Clean инсталација ?
И на истата партиција ли ги стави и XP и 7 ? Ако си направил така прости се од XP-то :helou:

Clean инсталација, на различни партиции ми се.. има спас?:helou:

na ova pc imam windows me, namestiv vo control panel>keyboard>language kirilicna podrska i sea
koga kucam gi pisuva bukvite vaka
¼ëêàñôê÷ë¼ë÷¼ôëäã¼÷ëëäñôã¼ëàñäôõêõôêñäõôêõõ÷ñà êäô
care

go namestiv po ova http://www.sinf.gov.mk/makedonski/kirilica.asp ama pak istiot problem
áëàáëàëáàëáàœòô ׄ äôãäôãäôñàäôàôä

na ova pc imam windows me, namestiv vo control panel>keyboard>language kirilicna podrska i sea
koga kucam gi pisuva bukvite vaka
¼ëêàñôê÷ë¼ë÷¼ôëäã¼÷ëëäñôã¼ëàñäôõêõôêñäõôêõõ÷ñà êäô
care

go namestiv po ova http://www.sinf.gov.mk/makedonski/kirilica.asp ama pak istiot problem
áëàáëàëáàëáàœòô ׄ äôãäôãäôñàäôàôä

и на последниот таб Advanced намести Macedonian и мора да удриш рестарт.

nema nigde advancced. (posle toa mu praam resstart)

Со тоа мислам дека си му инсталирал кирилична поддршка, ама не ти е уште подесено, види во контрол панел има ли нешто Regional Settings и таму кај локација и кај unicode programs стави Macedonian. Незнам точно како беше процедурата за WinME, не сум користел од 2001 год :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom