- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
:pos2: ок ваљда офис 2007 имаш, ти пуштив на пп сериски, пробај со тој :wink:windows 7
:pos2: ок ваљда офис 2007 имаш, ти пуштив на пп сериски, пробај со тој :wink:windows 7
добро мило ми е што те насмеав но со тоа мислев дека ќе ти кажам се...:pos2: ок ваљда офис 2007 имаш, ти пуштив на пп сериски, пробај со тој :wink:
Торент за македонски фонтови незнам да побарам:pos2:Ке може торент за македонски фонтови (ако мозе сите да ги има како една инсталација... не да бидат еден по еден ) Фала:smir:
wtf dude, програма за одделување на звукот и музиката од mp3?Програма за оделување на звукот и музиката од mp3 ?
Уште ве лажа комунистиве....Програма за оделување на звукот и музиката од mp3 ?
дап,OMFG, шо зелена сум треснал...
Ми треба програма која го отсранува гласот од музиката...
пс. убо напишав?![]()
На кој начин инсталираше, Upgrade или Clean инсталација ?Дечки зезнав работа.. имав windows xp и се решив да ставам и windows 7 мислејќи дека кога ке ми се уклучува компјутерот ќе може да бирам помеѓу xp-то и седмицата ама изгледа гадно сум се заебал, ве молам за помош ако има некој начин да го подигнам хп-то или пак ке треба форматирања.. ??:kesa::kesa::kesa:
Clean инсталација, на различни партиции ми се.. има спас?:helou:На кој начин инсталираше, Upgrade или Clean инсталација ?
И на истата партиција ли ги стави и XP и 7 ? Ако си направил така прости се од XP-то :helou:
и на последниот таб Advanced намести Macedonian и мора да удриш рестарт.na ova pc imam windows me, namestiv vo control panel>keyboard>language kirilicna podrska i sea
koga kucam gi pisuva bukvite vaka
¼ëêàñôê÷ë¼ë÷¼ôëäã¼÷ëëäñôã¼ëàñäôõêõôêñäõôêõõ÷ñà êäô
care
go namestiv po ova http://www.sinf.gov.mk/makedonski/kirilica.asp ama pak istiot problem
áëàáëàëáàëáàœòô ׄ äôãäôãäôñàäôàôä
nema nigde advancced. (posle toa mu praam resstart)и на последниот таб Advanced намести Macedonian и мора да удриш рестарт.
Со тоа мислам дека си му инсталирал кирилична поддршка, ама не ти е уште подесено, види во контрол панел има ли нешто Regional Settings и таму кај локација и кај unicode programs стави Macedonian. Незнам точно како беше процедурата за WinME, не сум користел од 2001 год :tv:nema nigde advancced. (posle toa mu praam resstart)