-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
NetLimiterНекој да препорача програмче за мониторинг на интернет сообраќајот?Нешто у стил колку МБ сум потрошил.
NetLimiterНекој да препорача програмче за мониторинг на интернет сообраќајот?Нешто у стил колку МБ сум потрошил.
Вака сеа. Имам лаптоп со снимен Ubuntu на него, и рс со Win 7. 2та се приклучени на ист рутер. Сакам да ги поврзам така што ќе може од лаптопот да влезам во рс-то и да си префрлувам фајлови со лан брзина. Значи File Sharing ама само на иста мрежа. Да неможе да ми влезе некој од страна, и да нема password. Сакам да овозможам само D партицијата да ми биде Shared. Пробував прееска да влезам, ама стискам 2 пати од лаптопот на името на рс-во - ми се појавува едно прозорче со име, domain и password. А јас воопшто неам ставено password на рс-во. Help pls.
Фала поздравNetLimiter
Autorun.inf вирус имаш.мојот проглем е тоа што кога ќе стиснам да ми се отворат D и C ми доаѓа делот као Open With и освен со Explore или горе у adress bar да пишам D:/. Решение?
c:
cd \
attrib -s -h -r autorun.inf
del autorun.inf
d:
cd \
attrib -s -h -r autorun.inf
del autorun.inf
да го изгасам само ауторанот на се?Autorun.inf вирус имаш.Mоже да го средиш преку цмд а може и вака.
Не, само направи го точно тоа што ти го кажа Junkieда го изгасам само ауторанот на се?
За првото Bookmarks > Organize Bookmarks pa Import and Backup и во File > Export from the Bookmark Manager.1. Како да ги зачувам омилените страни (Faborites) од фајрфоксот, планирам да го форматирам комп? и
2. Ми треба некој добар анти вирус со сериал?
Има тема за ова, [thread=47439]„Локализиран софтвер на македонски“[/thread]. Таму е линкот.Здраво на сите каде можам да најдам Windows XP македонски ??ве молам помагајте
ако можи и линк за даунлоад
Што ке ти е Windows XP на македонски ??? ако сакаш даго користиш на македонски заборави го SP3 за XP бидејки не работи на Service Pack 3 само на SP2Здраво на сите каде можам да најдам Windows XP македонски ??ве молам помагајте
ако можи и линк за даунлоад
Xp немора да е ни СП2 каков бил само на македонски да еШто ке ти е Windows XP на македонски ??? ако сакаш даго користиш на македонски заборави го SP3 за XP бидејки не работи на Service Pack 3 само на SP2